Újabb hírek a Xiaomi Mi 6-ról

Hirdetés

A források továbbra is (majdnem) egyöntetűen a Mi 6 februári megjelenését prognosztizálják, és ahogy egyre közeledik az időpont, úgy érkeznek folyamatosan az információmorzsák a Xiaomi következő, aránylag kis méretű csúcskészülékéről. A Mi széria következő képviselője kétféle kialakítással, ezzel együtt állítólag eltérő memóriakiosztással várható. Mindkét készülék 5 hüvelyk körüli képátlóval fog érkezni, ha valaki az ívelt üveggel szerelt Mi Note 2-t, vagy a kávamentes Mi Mixet túlméretesnek érezné.

Állítólag ez itt a Mi 6
Állítólag ez itt a Mi 6 [+]

Jelenleg úgy tudjuk, hogy mindkét készülékbe a Qualcomm 10 nanométeres csúcslapkája, a Snapdragon 835 kerül, a memóriakiosztás viszont eltérő lesz. A sík kijelzős variáns 4 GB rendszermemóriát, míg az két oldalt ívelt kialakítású kiadás 6 GB RAM-mal operál. Ez utóbbi egyébként a Mi Note 2, lényegében vektorosan kicsinyített kiadása lehet dizájn és megjelenés szempontjából. Állítólag.

A Mi 6 ívelt kijelzős variánsa a Mi Note 2 kicsinyített változata lehet. Tehát pont ilyen, csak kisebb.
A Mi 6 ívelt kijelzős variánsa a Mi Note 2 kicsinyített változata lehet. Tehát pont ilyen, csak kisebb. [+]

Iparági források jelezték, hogy a próbagyártás már januárban elkezdődhet, ami a feltételezett februári starthoz képest reálisnak mondható. A készülékek elvileg ultrahang-alapú, előlapra tervezett biometrikus szenzort kapnak, a dupla hátlapi kamera viszont nem valószínű. A telep mérete 4000 mAh körül lehet, a Qualcomm gyorstöltési szabványának legújabb, 4.0-s protokolljával. A lapka támogatja továbbá a fejlettebb memóriamodulokat, valamint az igen gyors UFS 2.1-es szabványú belső tárhelyet.

Előzmények

Hirdetés