2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Galaxy blog: Újabb felhasználói videó az S7 lehetséges külleméről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Nem várhatók drasztikus változások formatervben, némi dizájnkorrekcióra azonban számít a szakma. Most ez alapján született egy render videó.

Nem egy kémfotó, renderkép és a küllemet érintő információ kiszivárgott már a „Samsung Galaxy S7” lehetséges formavilágát illetően. A közös bennük az, hogy egyik sem számít radikális koncepcióváltásra a dizájn terén, ellenben két szempont is apróbb korrekciókat hozhat. Az egyik a fogás kényelmét érintheti: a hátlapjánál íveltebb Note5-öt mi is komfortosabbnak éreztük a tenyérben és használat közben, mint az elöl lekerekített S6 edge+-t, és a most közzétett, frissebb kémanyagokon alapuló render videó is ezeket az elképzeléseket követi.

A másik változás a készülékvastagságot érintheti: a pletykák szerint az S7 akkumulátorkapacitása 3000 milliamperórásra hízik, amitől az eszköz kicsit „kövérebb” lehet, így viszont kevésbé fog kiemelkedni a hátlapi kamera „púpja”. Más friss információt nem tudunk kapcsolni a mostani S7 hírhez, az mindenesetre elég valószínű, hogy a készülék, és esetleges 5,5 hüvelykes fivére a február végi MWC-n mutatkozik be, Exynos 8890-es és Snapdragon 820-as SoC-vel, pletykák szerint microSD kártyafoglalattal és IP-védelemmel.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.