SD kártyafoglalat és IP-védelem a „Galaxy S7” mai pletykái között

Hirdetés

A Galaxy S6 fém és üveg borítása mindenképpen előrelépés volt az S5 plasztik burkolatához képest, sokan viszont furcsállták, hogy a unibody ház nem kapott valamilyen szintű IP-védelmet, az ilyesmit a Sony ugyanis megoldotta hasonló anyagokból dolgozva. Az AndroidAuthorty friss információi szerint az S7 és csak S7 Edge-ként vagy S7 Plusként becézett, méretesebb fivér ismét vízálló házat kaphat, méghozzá az S5-höz hasonlóan az IP67-es fajtából.

Állítólag így néz majd ki a „Galaxy S7” és „Galaxy S7 Plus”
Állítólag így néz majd ki a „Galaxy S7” és „Galaxy S7 Edge” [+]

Nem ez az egyetlen friss információja az androidos publikációnak: belső forrásukra hivatkozva valószínűsítik, hogy a microSD kártyafoglalat is visszatér, és jó hír mindazoknak, akiknek 200 gigabájtos tárolóegység pihen a polcukon: az S7 és az S7 Plus is kezelni fogja az ilyen kártyákat. Az AndroidAuthority egy vázlatrajzot is közölt, rajta a várhatóan február 21-én bemutatkozó Galaxyk méreteivel. Az S7 állítólag pont olyan széles és magas lesz, mint elődje, és a forrás a tavalyihoz hasonló, 5,1 hüvelykes képátlóról beszél. Ennek viszont ellentmond a képen láthatóan méretesebb kijelző, ami inkább tűnik 5,2 hüvelykesnek, és ugye már erről is csiripeltek a madarak.

Az S6 edge+ is világos dobozban, gyorstöltővel vásárolható meg
A Galaxy S7 Edge inkább az S6 edge+ folytatása lehet [+]

A fenti rajz szerint a Note5-öt követve az S7-es generáció is ívelt hátlapot kap, és szó mi szó, mi is kényelmesebbnek éreztük az S Pen-es phabletet a tenyérben az S6 edge+-nál, aminek ugyebár az előlapja és kijelzője volt inkább lekerekítve. 151 x 73 milliméteres paramétereivel az S7 Edge egyébként inkább az utóbbi edge folytatása lehet, csak éppen 5,5 hüvelykesre csökkentett képátlóval a további kézkomfortért. Az AndroidAuthority utolsó információja az akkumulátorméret növekedéséről beszél: az S7 telepe 3000 milliamperórásra, az S7+-é pedig 3600-asra hízhat. Még ha ezek a pletykák légből kapottnak is bizonyulnak, a 2016-os Galaxy A-sorozat jelentős akkunövekedése optimizmusra adhat okot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés