Kiszivárgott a „Galaxy S7” és az „S7 Plus” előlapi panelja?

Bár hivatalosan még nem létezik, a szakma biztosra veszi, hogy tavasz előtt befut a Galaxy S7, és a hírek szerint az S7 Plus is, és az is valószínű, hogy a QHD kijelzős masinákat bizonyos piacokon az Exynos 8890-es, másutt pedig a Snapdragon 820-as lapkakészlet hajtja majd meg. A kamerák kapcsán már jóval több találgatás és ellentmondásos információ látott napvilágot, volt szó kisebb és nagyobb felbontású kameraszenzorról is.

12,2 megapixeles hátlapi kamerával érkezik a „Galaxy S7 Plus”?
12,2 megapixeles hátlapi kamerával érkezik a „Galaxy S7 Plus”?

Végeredményben persze nem a megapixelek számítanak, és a Nexus 6P kitűnő képminősége megmutatta, hogy 12 millió tűéles képponttal albumok sorát meg lehet tölteni. A most kiszivárgott, állítólag az 5,7 hüvelykes S7 Plusról készült előlapi fotó azokat a véleményeket látszik megerősíteni, amelyek a tavalyinál kisebb felbontású szenzorra számítanak, a Samsung SM-G93 kódjelű eszköz hátlapján a képernyő információk szerint ugyanis „csak” 12,2 megapixeles modul virít. Az előlapra 5 megapixeles kamera kerülhet. Az SM-G93-as modell Snapdragon 820-as variánsa lehet a képen, erre utal az Adreno 530-as GPU.

Szögletesebb lehet a „Galaxy S7” (balra), mint az S6
Szögletesebb lehet a „Galaxy S7” (balra), mint az S6 (jobbra)

A másik kéminformáció a „sima” S7 előlapi panelját véli leleplezni, pontosabban a kijelzővédő üveget (a fenti képen bal oldalon). Ha a PhoneArena által közölt képanyag hiteles, akkor az S7 szögletesebb lesz a sarkainál, és valamivel nagyobb az elődnél, a képátló ugyanis láthatóan méretesebb a bal oldalon, mint a szomszéd esetében. Arról is lehetett már hallani egyébként, hogy az S6 folytatása 5,2 hüvelykesre nőhet. Ha minden igaz, a pletykákat február 21-én váltja majd a valóság, várhatóan ugyanis akkor jelentik be a legújabb Samsung csúcskészüléket vagy csúcskészülékeket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés