Új videón szárnyal az LG forgatható mobilja

Az LG Wing most játék közben demonstrálja a különleges forma előnyeit.

Akadt az LG-nek az évek során enyhén hajlítható telefonja és feltekerhető képernyős tévéje, az összecsukható megjelenítős forma helyett eddig azonban csak dupla panellel próbálkozott, és a Wing munkacímen futó különlegesség is ezt a vonalat viheti tovább az ősszel, egy csavarral.

Az LG Wing a minap konkrétan kiforgatható másodkijelzővel bukott le az Android Authority jóvoltából, és a multitasking nem is tűnt rossznak: a nagyobbik képernyő a navigációt, a kisebbik a zenelejátszást tudta le. Az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen nyitható szerkezet most pedig játék közben pillantható meg.

Sokan forgatják persze a szemüket a dizájn értelmét vitatva egy LG Dual Screen vagy Samsung Z Fold ellenében, ám nyilvánvalóan amolyan kuriózumnak és nem tömegterméknek szánja a Winget az LG, melynek 6,8"-es főképernyőjét a tippek szerint a Snapdragon 765G hajthatja majd meg 5G modemmel. A pletykák októberi startról és 1600 dolláros dél-koreai nyitóárról beszélnek (476 ezer forint), amivel igazi, hajlítható képernyős telefonokkal versenyezne a szokatlan szerkezet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés