Hirdetés

Új taggal bővül a OnePlus család

Hirdetés

Pár hét múlva lesz egy éves a OnePlus X, ám arra már korábban célzott Peter Lau, a fiatal gyártó vezérigazgatója, hogy ne számítsunk a folytatására, és augusztus 25-én sem egy mobilkészülék mutatkozik be, hanem egy füles.

A OnePlus Icons épp a minap járt nálunk, és az volt a verdiktünk, hogy bár egy Xiaomi Piston 3-nál egyértelműen jobban szól, nem egy árkategóriában versenyeznek, és amennyit elkérnek érte, többet vártunk tőle. A folytatás saját magára próbálhat rálicitálni, és bár a fenti videó nem nevezi meg az Icons 2-t, azért a V2 és a füles elég egyértelműen céloz az érkezésére. Bemutató holnap.

Előzmények

 • OnePlus Icons - ígéret szép szó

  Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

 • Okostelefonos kamerateszt (2016)

  Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

 • OnePlus 3 - Szentháromság

  Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

 • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

  A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Hirdetés