Új néven mutatkozott be a ZTE Axon 40 SE

A készülék Malajziában már elérhető, a mexikói piacra viszont már más néven és jóval drágábban érkezett.

A ZTE Axon 40 SE ismét nem egy új készülék, a korábban Malajziában bemutatott ZTE Blade V40s mexikói kiadása. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a mi régiónkban melyik elnevezés alatt számíthatunk az eszközre, de az is előfordulhat, hogy mire ideér, bedobnak még egy csavart a történetbe. Mindenesetre a megnevezésen kívül semmi nem változott, úgyhogy ezzel a linkkel rövidre is lehetne zárni a témát, de a rend kedvéért frissítsük fel ismereteinket a specifikáció legfontosabb elemeit illetően.


ZTE Axon 40 SE alias Blade V40s

Középkategóriás holmi 12 nanométeres Unisoc T618-as szettel, itt most csak 4 GB rendszermemóriával, de továbbra is FHD+ felbontású AMOLED kijelzővel, amely 6,67 hüvelyken terpeszkedik, 8 megapixeles szenzort magában foglaló kameralyukkal. Ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombban, van NFC, 3,5 milliméteres jack, a 4500 mAh-s telep pedig 22,5 wattos teljesítményt tud kezelni. A 128 GB-os belső tárhely bővíthető, fotózni pedig az 50 megapixeles főkamerával tudunk, amelyet értesítő LED gyűrű szegélyez vagy az 5 megapixeles makró szenzorral. Ez már Blade V40s néven is egészen értelmes ajánlatnak tűnt, annak ellenére, hogy 5G sajnos nincs, viszont Mexikóban már 125 ezer forintnyi pesot kell fizetni érte, míg ringgitből átszámolva csak egy körülbelül 75 ezer forintos összeg jön ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Bővült a ZTE Blade V40 széria

    A V40s szerény hardverrel, de modern, megnyerő külsővel lép a középkategória alsó szintjére.

  • Fotókon a ZTE Axon 40 SE

    Az FCC-nél járt a ZTE egy új készüléke, fotók hadán látható. A mobil vélhetően az Axon 40 SE lesz, melyet egyes piacok, köztük Európa is Blade V40S néven kaphat meg.

Hirdetés