Van Gogh ihlette a ZTE Voyage 40 Pro+ hátlapját

A holland posztimpresszionista legenda Csillagos éj című alkotása köszön vissza a ZTE új készülékén.

Újragondolta a ZTE az Axon 40 SE-t és jobban használható középkategóriás készüléket varázsolt belőle Voyage 40 Pro+ néven. Az új készülékben adott az 5G, fejlődött a kamera és a töltéstechnológia, plusz van belőle egy Van Gogh inspirálta kiadás is. Ez nem újdonság egyébként, a Nubia Z40S Pro is kapott már a holland festő ihlette dizájnt.

Hirdetés

A két alapszín: fekete és ezüst.A két alapszín: fekete és ezüst.A két alapszín: fekete és ezüst.A két alapszín: fekete és ezüst. A két alapszín: fekete és ezüst. (forrás: GSMArena / ZTE) [+]

A hátlapon két nagy kör rejti a kamerákat, a felsőben található a 64 MP-es főkamera, az alsóban egy 5 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő. Az előlapon egy 16 MP-es egység lyukad a 6,67”-es AMOLED kijelzőbe felül-középen. A panel felbontása 1080 x 2400 pixel, a képarány 9:20, a maximum fényerő pedig 770 nit körül van, állítja a ZTE.


[+]

A Voyage 40 Pro+ már a Dimensity 810-es lapkát használja, ez váltja a Unisoc T618-ast. Az operatív memória és a tárhely is nőtt, 8 GB a RAM és 256 GB a tároló, utóbbi bővíthető microSD kártyával is. Az akkumulátor 4510 mAh-s, a töltés sebessége pedig 66 watt, a nagyobb akkuval azonban nagyobb tömeg is jár, az új készülék 192,5 grammot nyom.

A Csillagos éj különkiadás hátlapja.A Csillagos éj különkiadás hátlapja.A Csillagos éj különkiadás hátlapja. A Csillagos éj különkiadás hátlapja. (forrás: GSMArena / ZTE) [+]

Kínában december 12-én kerül forgalomba a ZTE Voyage 40 Pro+ fekete és kékes ezüst színben 2200 jüanért, ami 122 ezer forintnak felel meg. A Van Gogh ihlette modell is ugyanennyibe kerül 8/256 GB-os kiszerelésben, a Csillagos éj formái viszont nem prominensek, csak akkor látványos a festményt idéző minta, ha megfelelő szögben esik rá a fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés