Új funkciók érkeztek a Galaxy Watch Active2-re

Sajnos az EKG még mindig nincs köztük, viszont egy sor Watch3-as funkció igen.

A Galaxy Watch3 tesztjekor erősen gyanús volt, hogy egyes funkcióknak a Galaxy Watch Active2-n is működőképesnek kéne lenniük, tekintve, hogy a hardver nem igazán tér el, másrészt a Samsungra jellemző, hogy az aktuális modell szoftveres újdonságait a korábbi készülékekre is elérhetővé teszi, amennyiben azok alkalmasak rá.


[+]

Úgyhogy mostantól a Galaxy Watch Active2-n is elérhető a részletesebb futáselemzés, a szervezet maximális oxigénfelvételére (VO2 max) vonatkozó adatok, illetve megkapta az esésérzékelést, amely bizonyos feltételek esetén automatikusan értesíti a beállított vészhelyzeti kontaktokat.


[+]

Az üzenetkezelés is szofisztikáltabb lett, így egyrészt rögtön megjelenik az aktuális tartalom az órán, amint bekapcsol a kijelző, másrészt láthatók a beszélgetés előzményei, harmadrészt megjelennek a képek is, ahelyett, hogy azt írná ki, XY képet küldött; illetve lett egy gyorsválasz funkció, ami válaszjavaslatokkal lát el, de csak angol, francia, német, olasz, orosz, koreai, lengyel, spanyol és ukrán nyelveken opció.


[+]

Opció az AR-emojival és Bitmoji matricákkal való válaszadás, lehetőség van hosszabb képrenyőfelvételeket készíteni, de ennél kicsit lényegesebb, hogy közvetlenül az óráról is elindíthatjuk a csatlakoztatott telefonon található zeneszámok lejátszását. A frissítés a Bluetooth-os modellekre mától (szeptember 28) tölthető le, az LTE verziókra pedig október végén érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés