Új dupla kamerás Galaxy érkezett

Hirdetés

A Samsung egyre inkább száműzi olcsó és/vagy plasztik okostelefonjait a kínálatából, ami idén azzal járt, hogy a Galaxy J5 és a J7 is mutatós fémházba bújt, többletköltség árán. Ázsiában a széria annyira népszerű, hogy 5,5 hüvelyken több tagja is van: a J7 mellett ott a J7 Prime, a J7 Core, a J7 Pro és most a Note8 után ismét dupla hátlapi kamerával a Galaxy J7+.


[+]

A 152,4 x 74,7 x 7,9 milliméteres masina maradt 5,5 hüvelyknél és Super AMOLED panelnál, természetesen a küllem, a fémburkolat és a széleinél kerekdedre csiszolt védőüveg sem változott. Megnyúlt viszont hátul a kamerás rész, hiszen a 13 megapixeles, f/1,7-es rekeszértékű modul kapott egy 5 megapixeles társat, f/1,9-es rekeszértékkel. Monokróm vagy más gyújtótávolság helyett a másodlagos kamera a mélységélességgel való élő vagy utólagos játékra szolgál, ehhez passzoló mód is akad a szoftverben. A két optika mellett LED villanó is helyet kapott.


[+]

Az előlapon 16 megapixeles kamera figyel, f/1,9-es rekeszértékkel, alul pedig home gombba épített ujjlenyomat-olvasó, a két oldalán egy-egy érintőgombbal. Hardverileg egy nyolcmagos SoC dolgozik 2,39 GHz-en (a GSM Arena szerint a MediaTek Helio P20), 4 GB RAM és 32 GB-os tároló kíséretében, amit akár 256 GB-os microSD kártyával is bővíteni lehet.

A mindig aktív kijelzővel felvértezett masina azonban nem csak előnyös, hanem egy hátrányos változást is hozott: a telep 3000 mAh-ra csökkent, amit a dupla kamera puszta léte nem feltétlenül indokol. Thaiföldön a Galaxy J7+ kereken 100 ezer forintnak megfelelő thai bahtért helyezhető kosárba, a hazai megjelenésről nem kaptunk információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés