Új díjcsomag: MobilOtthon

A T‑Mobile új MobilOtthon díjcsomagjával Magyarországon mindenhol otthon érezheti magát. Az ország egész területéről havidíj nélkül, egész nap egységesen 7,90 forintos percdíjjal hívhatók a belföldi vezetékes telefonszámok.

A mobiltelefon előnye a mobilitás, ezért a legnagyobb hazai mobilcég továbbra is a kommunikáció szabadságát kínálja előfizetőinek. Senkinek sem kell otthon ülnie azért, hogy belföldön előnyös percdíjakkal telefonálhasson. A T‑Mobile november 1-től MobilOtthon néven új díjcsomagot vezet be, amely kedvező vezetékes irányú tarifával szabad hívásindítást és hívásfogadást biztosít az egész országban. A MobilOtthonnal 0 forintos havidíj mellett egész nap, azaz hétköznap 8 és 20 óra között is percenként mindössze 7,90 forintos percdíjjal érhető el minden hazai vezetékes előfizető. A MobilOtthon új előfizetés – csak SIM kártya vagy akciós készülék és SIM kártya - vásárlásával vehető igénybe*.



*A MobilOtthon díjcsomag kizárólag SIM kártyával, illetve meghatározott akciós készülékekkel vásárolható meg. A táblázatban szereplő díjak a távközlési szolgáltatásokra érvényes áfát tartalmazzák.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés