A T-Mobile multimédia napján jártunk

Hazánk legrózsaszínűbb szolgáltatója rendszeresen szervez multimédia napokat, ahol a széles nagyközönség megismerheti a legújabb készülékeket, technológiákat. A tegnapi napon a PDA, és a GPS volt főszerepben, azonban mi is találtunk magunknak szemezgetnivalót.


Qtek S110

 

Legelsőként érdemes megjegyezni, hogy a nap fő slágere, legjobban csodált terméke a Mitac 169-es készüléke volt az iGO szoftverrel, amely mint a hazai forgalmazótól megtudtuk, jelenleg hiánycikk. Reméljük ehhez korábbi cikkünkkel is hozzájárultunk, az azonban már biztosra vehető, hogy nem csak nekünk tetszett nagyon a fenti összeállítás.


i-mate JasJar

 

A Mitac modelleken kívül sikerült meglesnünk az i-mate JasJar-t is, amely számunkra az egyik legszimpatikusabb PDA volt, és szinte mindenki érdeklődve forgatta.


Sierra Wireless

 

Ezeken felül sikerült még néhány ETen, HP, Sierra Wireless finomságot megtekintenünk, alaposabban meglestük a QTek S110, és a 2020i modelljeit is. Ezután csevegtünk egy békéset a jelenlévő forgalmazókkal a mobilpiac, az okostelefonok, a GPS, és a PDA-k közös jövőjéről, majd képekkel megrakodva hazafelé vettük az irányt. A továbbiakban beszéljenek helyettünk a képek.


Qtek 2020i

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés