Új csúcskészülék érkezik a Huaweitől szeptember 2-án?

Hirdetés

A Huawei első számú termékkategóriája a P-vonal, és a P8 mellett elstartolt a P8max és a P8 Lite is, létezik azonban a Mate-sorozat is, amely phablet kategóriában versenyez, és állítólag még idén érkezik a Mate7 folytatása, talán a berlini IFA-n. Evan Blass, az @evleaks üzemeltetője most közzétett egy renderképet, amelyen egy eddig ismeretlen készülék látható, bár azt nem tudta megnevezni, hogy melyik, csak azt, hogy a gyártó Berlinben, szeptember 2-án leplezi majd le. Mivel tavaly a Mate7 szintén a német fővárosban mutatkozott be, nem alaptalan a Mate8 bejelentésére számítani.

Ezt a renderképet tette közzé a minap Evan Blass
Ezt a renderképet tette közzé a minap Evan Blass [+]

Egy hasonló terméket a kínai Mobile-dad.com is lebuktatott, ám az információval kapcsolatban már fenntartásaink vannak. A képátló egyfelől szerintük 4,7 hüvelykes, méghozzá Full HD felbontáson, ám ha a fenti és a lenti készülék ugyanaz, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó alapján méretesebb eszközről beszélhetünk.

A Mobile-dad.com egy kompaktabb készülék érkezéséről beszél
A Mobile-dad.com egy kompaktabb készülék érkezéséről beszél [+]

Az AnTuTu leírásában szereplő Mali-T624-es IGP is gyanús, az ugyanis a Kirin 920/925 és nem a Kirin 930/935 IGP-je. Ettől függetlenül érkezhet valamikor egy kompakt Mate készülék visszafogottabb specifikációkkal, ugyanakkor a Mate8 bemutatkozása a legvalószínűbb.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés