Még több információ és kép a következő Huawei Mate-ről

Két hét múlva már mindenki a berlini IFA lázában fog égni, ahol több nagy gyártó is leleplezi majd a legújabb készülékeit. A Huawei sem fogja tétlenül végigülni az eseményt, hiszen bemutatkozik majd a következő csúcsphablet, ami Mate 7S, vagy csak simán Mate S néven kerülhet forgalomba.

A mobilról most friss képek és információk szivárogtak ki az internetre, és néhány forrás azt sem tarja kizártnak, hogy ez lesz egy Mate8 is (vagyis akár két eszköz is napvilágot láthat majd), ami nagyon erős specifikációkkal támad.

Hogy mit jelent ez a rendkívül erős specifikáció, azt elég csak a HiSilicon Kirin 950 chipsettel személtetni, ami a tesztek alapján úgy tűnik, hogy képes felvenni a versenyt a Samsung Exynos 7420 lapkával, vagyis jóval erősebb, mint a most forgalomban lévő Qualcomm Snapdragon 810 vagy bármelyik másik Kirin SoC. A hosszú üzemidő is biztosítottnak látszik, köszönhetően a 4500 mAh kapacitású akkumulátornak. Ezek persze még csak szóbeszédek, de kíváncsian várjuk, hogy a szeptemberi eseményen mivel tudja majd elkápráztatni a népet a Huawei.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés