UFS 3.1-gyel érkezik az iQOO 3

A Vivo almárkája ismét egy nagyon gyors mobilt szeretne bemutatni, ehhez pedig akár világelsőként dobhatja piacra az új típusú tárolót.

Nemrég mutatkozott be hivatalosan az UFS (Universal Flash Storage) típusú tárolók legújabb változata, a 3.1-es, ami alapjaiban és legfőbb specifikációban a még mindig csak néhány okostelefonban megtalálható, szintén villámgyors és megbízható 3.0-val egyezik meg, csak még több sebességbeli és energiafogyasztási optimalizálással szállítják.

A különféle hírforrások már a OnePlus 8-cal és a Galaxy Note 20-szal hozták hírbe a friss lapkát, ám ezekre a mobilokra még biztosan várni kell, addig pedig beeshet még egy korai jelentkező, például a Vivo, aki valamelyik iQOO almárkás mobiljába már ebben a hónapban berakná ezt a tárolót.


[+]

Szinte biztos, hogy a TENAA-nál is mutogatott, V1955A kódjelű iQOO 3 csúcsmobilba kerülhet bele az említett UFS 3.1, ehhez a mobilhoz 6,44 hüvelykes AMOLED kijelzőt említenek beépített ujjlenyomat-olvasóval és bal felső kameralyukkal, továbbá számítani lehet Snapdragon 865 rendszerchipre, Android 10-es főverzióra, minimum 6/128 GB-os, de elérhető 12/256 GB-os kivitelre, 5G-s támogatásra, 4370 mAh-s akkumulátorra, továbbá egy hátlapi kameranégyesre, 64 megapixeles fő egységgel, továbbá két darab 13 megapixeles szenzorra épülő látószöggel és egy 2 megapixeles segéddel.

Azóta történt

Előzmények

  • Fokozza a Z1 Prót a Vivo

    A Z1x mindenben rálicitál a Vivo felső középkategóriás modelljére, és még a kamelyuk is eltűnik.

  • Leválasztható kameramodulon dolgozik a Vivo?

    Nem valami konkrétak a források, de felmerült, hogy a Vivo nagyon egyedi megoldáson dolgozik.

  • Vivo X9 - vivatlan vendég

    A Vivo készüléke erős felső-középkategóriás szerkezet, komoly szelfiképességekkel, viszont adott közegben és szinten borzasztóan drága. Plusz nem tud magyarul, de angolul is alig.

Hirdetés