Szolid gamer telefont mutatott be az IQOO

Az IQOO 3-ról ránézésre nehéz megmondani, hogy játékra tervezték, pedig igen.

A Vivo almárkájának csúcsmodellje mutatkozott be, ami egyébként kifejeztetten játékra optimalizált eszköz, csak morcos dizájn és RGB LED dekoráció nélkül. A Snapdragon 865-tel és minimum 8/128 GB memóriakiosztással rendelkező készülék viszont LPDDR5-ös RAM-mal és UFS 3.1-es tárólószabvánnyal gondoskodik a teljesítményről, a játékélményt pedig az érintésérzékeny ravaszok és Monster Mode támogatja.

IQOO 3 vulkán narancs árnyalatban
IQOO 3 vulkán narancs árnyalatban

Az egyébként hagyományos megjelenésű készülék 6,44 hüvelykes, FHD+ felbontású, HDR10+ Super AMOLED panelt kapott integrált ujjlenyomat-olvasóval és a jobb felső sarokba biggyesztett kameralyukkal, amiben a 16 megapixeles szelfikamera figyel, de csak hagyományos 60 Hz-es képfrissítéssel, viszont 180 Hz érintésérzékeléssel dolgozik az beviteli késleltetés csökkentése érdekében.

A hátlapon három kamerát vethetünk be: a fő szenzor egy 48 megapixeles Sony IMX582 egység, amit egy 13 megapixeles telés és egy szintén 13 megapixeles ultraszéles kamera kísér egy 2 megapixeles mélységélességet definiáló segédkamerával. A 4400 mAh-s telepet ölteni 55 wattos teljesítményű gyorstöltővel lehet, mindez pedig alapkiszerelésben 160 ezer forintba kerül, míg az 5G képes verzió 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel 193 ezer forintnak megfelelő rúpiába. Jack és B20 egyébként van, NFC nincs.

Azóta történt

Előzmények

  • UFS 3.1-gyel érkezik az iQOO 3

    A Vivo almárkája ismét egy nagyon gyors mobilt szeretne bemutatni, ehhez pedig akár világelsőként dobhatja piacra az új típusú tárolót.

Hirdetés