2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Bármikor elstartolhat a két középkategóriás Pixel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

Egyre kevesebb a kérdőjel a vékonyabb pénztárcára szabott Google telefonok kapcsán. Első körben az Indiai vásárlók örülhetnek.

Hirdetés

Évek óta vannak pletykák, miszerint a jól árazott Nexusokat váltó, méregdrága Pixelek egyszer középkategóriás variációt kapnak, és úgy tűnik, 2019-ben tényleg eljön a pillanat, amikor egy Google márkás telefonért nem kell bankot robbantani. Legalábbis Indiában és a feltörekvő piacokon, ahova a MySmartPrice szerint a Google a Pixel 3 Lite-ot és a Pixel 3 Lite XL-t szánja. Avagy a Pixel 3a-t és a Pixel 3a XL-t, mert ez is egy lehetséges elnevezés. Hands-on videó már kiszivárgott az előbbiről.:

A kisebbik modell most G020B kódjellel bukkant fel, ez a változat egyébként Snapdragon 670-nel és 4 GB RAM-mal futhat be. A nagyobbik Pixel Lite (G020F) valószínűleg erősebb is lesz: állítólag a Snapdragon 710 felel majd a meghajtásáért. A megjelenés a küszöbön lehet, ám egyelőre a pontos dátum még nincs, ahogyan az árak sem ismertek. A forrásoldal szerint mindenesetre a nagyobbik darab sem fog 40 ezer rúpiánál többe kerülni (156 ezer forint), ami nem filléres tétel, a kisebbik mindenesetre ennél kedvezőbb cédulát kaphat.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.