2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Több Lumiára jön a Windows 10?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Microsoft mobil operációs rendszerének legújabb változata jövő héten számos korábbi készülékre elérhetővé válik. Elvileg.

Annak idején a Microsoft ígéretet tett arra, hogy minden Lumia készülékre érkezni fog a Windows 10 frissítés, ám előrelépés még nem történt az ügyben. Semmilyen hivatalos álláspontot nem közölt a cég, csak annyit lehet tudni, hogy hamarosan elérhetővé válik az új szoftver. Az olaszországi Vodafone most saját Twitter oldalán közölt egy listát azokról a mobilokról, amikre már jövő héttől letölthető lesz az új változat.


[+]

Az OTÁ-n (over-the-air), vagyis vezeték nélküli frissítésen keresztül telepíthető firmware-nek a következő telefonok tulajdonosai örülhetnek: Lumia 535, Lumia 635, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 1520. A kiadásra március 7-e és március 13-a között kerül sor.


[+]

Természetesen ez még mindig nem hivatalos, csak remény arra, hogy végre a redmondi cég is elkezd foglalkozni a régi júzerekkel, mert a Windows 10 már jóideje piacon van.

Előzmények

 • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

  A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

 • Nokia Lumia 830 - új illat az ablakban

  A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.

 • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

  Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​etés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.