Tízmillió felett jár a P30 széria

Rendkívül népszerű a Huawei tavaszi mobilszériája, de a Watch GT számai sem rosszak.

Hirdetés

Remek készülék a periszkópos kamerával szerelt P30 Pro, de nem az egyedüli a szériában: a sima P30 és a P30 Lite is jó ár/érték mutatóval rendelkezik. A termékfamília június 20-áig bezárólag átlépte a tízmilliós darabszámot, bár ez leszállítást és nem eladást jelent. Ezzel így is 62 napot rávert a P20 családra, azaz eddig a folytatás népszerűbbnek bizonyult.


[+]

Az amerikai tiltólistára kerüléssel azonban nehéz lesz a lendületet tartani, noha a gyártó továbbra is gond nélkül árulhatja telefonjait, és a szoftverfrissítések is rendben megérkeznek. Az egyébként a következő napokban dőlhet el, hogy marad-e a Huawei az entity listen, avagy a kínai-amerikai gazdasági tárgyalások velejárójaként lekerül onnan. A gyártó várhatóan így is, úgy is leleplezi majd saját  fejlesztésű operációs rendszerét. A Watch GT számadatai is elég jók: október óta kétmillió darabot szállítottak le az AMOLED kijelzős, mutatós eszközből, aminek Active változatáról és a teljesítménytúrázásról nemrég állítottunk össze egy anyagot.

Előzmények

  • Teljesítménytúra okosórával

    A kellemest a hasznossal: váratott magára a Huawei Watch GT Active bemutatója, a tesztkörnyezetet pedig maga a Kinizsi Százas teljesítménytúra adta.

  • Huawei P30 Lite - éles a kontraszt

    Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.

  • Huawei P30 - kell ennél több?

    Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.

Hirdetés