Tíz országban a Vodafone az iPhone forgalmazója

Terjed az iPhone Európában - hivatalosan is. Tegnap két szolgáltató jelentette be, hogy az Apple termékét felveszi a kínálatába, a nagyobb hír a Vodafone-tól jött, ők tíz országban vezetik be az amerikai cég sikertermékét. A kisebb bejelentést a Telecom Italia tett, ők értelemszerűen az olasz piacon fogják forgalmazni az iPhone-t.
A brit szolgáltató az olasz mellett az ausztrál, a török, az új-zélandi, a cseh, a görög, az egyiptomi, a dél-afrikai, az india és a portugál piacokon próbál szerencsét az Apple termékével. A forgalmazás még ebben az évben az összes felsorolt országban megindul, ám arra a kérdésre nem kívántak válaszolni, hogy még a régi, jelenleg piacon levő terméket vezetik-e be, vagy megvárják a hamarosan bemutatkozó új, 3G hálózatokon is működőképes iPhone 2-t. Szintén nem esett szó az árazásról, ezek a kérdések egyelőre nyitottak, de erős a feltételezés, hogy mivel a fentebb felsorolt országok zömében a 3G lefedettség már jelen van, ezért jó eséllyel az újabb iPhone is bekerülhet a piros szolgáltató portfóliójába.
A még be sem jelentett modellről szinte naponta jönnek egymásnak ellentmondó információk és képek, legutóbb egy kínai oldalra kerültek fel fotók, amelyek állítólag a várva várt második generációt mutatják be, de biztosat csak akkor tudhatunk majd, ha megtörténik a hivatalos bemutatkozás is.

Talán fehér lesz?
Talán fehér lesz?

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés