Tíz nap múlva fut be a Galaxy S21

A Samsung előzetese persze csak a bemutató dátumát árulja el, a főszereplő nevét nem.

Hirdetés

Olyan korán megindult a 2021-es csúcstelefon áradat, hogy a Xiaomi még 2020 utolsó pillanataiban leleplezte az idén polcokra kerülő Mi 11-et. A mobileladásokat is megtépázó tavalyi év után a gyártók igyekeznek ugyanis a kiesett bevételt korai starttal kárpótolni – meg olyan népszerűtlen trendekkel, mint a töltőfej és/vagy a füles kispórolása, miközben a telefonok nem hogy olcsóbbak, általában egyre drágábbak.

A Samsung előzetese mindössze annyit árul el, hogy január 14-én, magyar idő szerint délután négy órakor lesz a gyártó első idei Unpacked eseménye. Ám a belső informátorok és kémforrások már elárulták, hogy három Galaxy S21 befutására lehet számítani, furcsán elnagyolt kamerasarokkal a hátlapon.

Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe
Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks / Voice) [+]

Kíváncsian várjuk, hogy milyen magyarázat társul majd a kiszivárgott képek alapján megosztó dizájnhoz, mindenesetre a készülék vázszerkezete, de legalábbis a kamerarész tűrőképessége profitálhat a köré nyúló keretből. Már kérdés, hogy akadnak pletykák, miszerint a belépő csúcsmodell(ek) plasztik hátlapra és FHD panelre vált(anak), ami szintén viták tárgyát képezheti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés