Ultra nagy kamerapúpra válthat a Galaxy S21

Ha kamerasarok, legyen kövér: még hangsúlyosabb lehet a Galaxy S21 Ultra hátlapi lencseszekciója, az esztétika kárára.

Nem egy telefon kapott idén kolosszális kameraszettet a hátlapon, ám egyik sem borzolta fel annyira a kedélyeket, mint az eleve hatalmas Galaxy S20 Ultra jócskán kiemelkedő, kétoszlopos lencserengetege, amitől a telefon billeg az asztallapon.

Egy összehajtható és egy sima: a Galaxy Fold és az S20 Ultra
Egy összehajtható és egy sima: a Galaxy Fold és az S20 Ultra [+]

Személy szerint a középre tájolt kamerák híve vagyok, nehezebben lóg bele az ujj és a szimmetria a szemnek is kellemesebb, mindenesetre a bal felső sarok manapság a legdivatosabb hely, ami tervezési oldalról is megkönnyítheti a gyártók dolgát, és az első Galaxy S21 renderanyagok szerint a Samsung marad a bejáratott receptnél.

Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe
Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks / Voice) [+]

Ám, ha lehet, a hivatalosan természetesen meg nem erősített képeken és videókon még hangsúlyosabb (értsd: előnytelenebb, értsd: rondább) a kiálló kameraszett, az S21 Ultra négylencsés szekciója ugyanis lényegében rákanyarodik az oldalélre és a felső keretre.

Az OnLeaks CAD fájlokból jutott hozzá a formatervhez, és ez alapján 165,1 x 75,6 x 8,9 milliméteres monstrummal számol, a pletykáknak ellentmondva S Pen nélkül.

A Galaxy S21 nem hivatalos renderképe
A Galaxy S21 nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks / Voice) [+]

A dizájnhorroron egyet lazíthat a Galaxy S21, amely szimpla kameraoszlopot viselhet ugyanott, 151,7 x 71,2 x 7,9 milliméteres házával jóval kompaktabb méretben – bár az iPhone 12 Mini óta nem áll nyelvükre a kompakt szó egy phablet esetében.

A kínai 3C hitelesítő intézet alapján az S21 modellek egyébként 25 wattos gyorstöltéssel érkeznek, a GSM Arena szerint akár már januárban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés