Videón az S Pennel kompatibilis S21 Ultra

Friss One UI verzióval és tokba dugható S Pennel mutatkozik be a legdrágább Samsung Galaxy csúcskészülék.

A korai start korai kép- és kémanyag szivárgást jelent: a Galaxy S21-et egy prototípus közbenjárásával már tavaly szemügyre lehetett venni, most pedig az S21 Ultra képernyővideója játssza a főszerepet. A 6,8"-es és 120 Hz-es QHD+ panellel várt monstrum nem csak a 16/512 GB-os RAM/tárhely variáció vagy épp a kolosszális kamerasarok miatt lehet emlékezetes, hanem a sokat emlegetett S Pen támogatás miatt is, igaz: azt nem lehet majd a készülékházba dugni.

Tulajdonképpen nem csak, hogy van értelme a Samsung toll támogatásának, hanem extra szolgáltatásképpen a dolog a magas kezdőár okozta lelki sérüléseken is enyhíthet. Az is igaz mondjuk a Jimmy is Promo videója szerint, hogy az S Pent az S21 Ultrához szánt tokkal vagy önállóan kell majd megvásárolni, tehát várhatóan extra költség lesz. A videón jól látható a megszokott tollfunkciók listája és magának a stylusnak a lebegőikonja.

Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe
Az S21 Ultra nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks / Voice) [+]

A One UI 3.1 dinamikus vizuális ráncfelvarrásait is szemügyre vehetjük, akárcsak a 108 megapixeles fotó készítésének opcióját, ami persze nem újdonság. Lehet mindenesetre egyidejű elő- és hátlapi felvételt készíteni osztott képernyős vagy kép a képben elrendezésben, és azért, hogy a power user funkciók ne fektessék meg az S21 Ultrát, nem csak a Snadpragon 888 vagy az Exynos 2100 ígér kellő támogatást, hanem a videón árulkodó, 5000 mAh-s akkumulátorkapacitás is. A gyorstöltőt viszont állítólag szintén külön kell majd megvenni, úgyhogy kíváncsian várjuk a teljes, tollas, töltős pakk hazai árát.

Előzmények

Hirdetés