2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Tényleg az iPhone-ra hasonlít majd a One A9?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Újabb képek kerültek fel az internetre a HTC következő készülékével kapcsolatban, melyek szerint a mobil az almás telefonokkal megegyező formatervet kaphat.

Hirdetés

Tegnap került fel a világhálóra egy kép, melyen már állítólag a One A9 látható. Ma egy kicsit megint fordult a kocka, hiszen újabb fotók szivárogtak ki az internetre, ám ezúttal az @evleaks jóvoltából. A két képsorozat között igazából van átfedés, ám igazi hasonlóság az iPhone és a HTC hamarosan bemutatkozó készüléke között lehet, hiszen formaterv szempontjából minden eddiginél nagyobb hasonlóság mutatkozik. Nagy kérdés, hogy ezt mégis hogy gondolták a tajvani vállalatnál, illetve hogy a cupertinóiak mit szólnak majd a végeredményhez.


[+]

A fenti kép szerint a One A9 arany, ezüst, ciklámen, szürke, rózsaszín és fém színekben lesz elérhető, vagyis egyértelmű, hogy a HTC a fiatalokat is próbálja megcélozni újdonságával. A megjelenésre egyébként szeptember 29-én kerülhet sor, akkor tartja ugyanis sajtóeseményét a vállalat. A mobil 5 hüvelyes, Full HD felbontású kijelzővel láthat napvilágot, a burkolat alatt pedig egy Snapdragon 617 chipset dolgozik majd, az alkalmazások futtatásában 2 GB RAM segít. A belső tárhely mérete 16 GB, amit szerencsére microSD-vel lehet majd bővíteni. A One A9 fényképezés terén sem vall szégyent, a hátlapon egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátorra ellátott kamerára lehet számítani, az előlapra egy 4 megapixeles UltraPixel szenzor kerül. A legújabb Android Marshmallow operációs rendszerrel forgalomba kerülő A9 egy 2150 mAh kapacitású telepet kap, amiről még egyelőre nem tudni, hogy milyen üzemidőt biztosít majd.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.