Tablet, óra és fülhallgató is jöhet az Oppo Find X5 mellett

Nem csak az új csúcskészülék lesz porondon a február 24-i prezentáción.

Egy nappal ezelőtt jelentette be az Oppo, hogy az MWC előtt, február 24-én déltől tart egy prezentációt Barcelonában, ahol lemegy a Find X5 és a Find X5 Pro globális premierje. Nézzük meg jobban, mik vannak a második promóciós fotón, az elsőt a holdi porral már kiveséztük.

Hirdetés

Jobb oldalon egy táblagép lehet, erről tavaly novemberben röppentek fel először pletykák, ám azóta nem lehetett róla sokat hallani. Azzal, hogy az Oppo belépett a Find N-nel a hajlítható kijelzős készülékek piacára, és annak tudatában, hogy hamarosan érkezik a nagyobb kijelzőket jobban kezelő Android 12L, simán elképzelhető, hogy a cég első táblagépe, az Oppo Pad is hamarosan debütál. A Gizmo China szerint a táblagép a Qualcomm Snapdragon 870 köré épülhet, 6 GB rendszermemóriát, 256 GB beépített tárolót kínál majd. A kijelző 11 hüvelykes FHD+ felbontású IPS LCD lesz állítólag, szóval nincs AMOLED, de a 120 Hz-es képfrissítés adott. Hátulra 13 megapixeles, hátulra 8 megapixeles kamerát jósolnak, árban pedig 2000 kínai jüanra tippelnek, ami pont egy Mátyás királlyal van a százezres határ alatt forintban. Az akkut 8080 milliamperórásra teszik, a rendszer pedig Android 11 vagy 12 tetején ülő ColorOS lesz.

A Weibóra feltöltött meghívó az online is követhető bemutatóra.
A Weibóra feltöltött meghívó az online is követhető bemutatóra. (forrás: Oppo) [+]

Bal felül látható két kiegészítő: egy óra, ami lehet a még viszonylag fiatalnak mondható Oppo Watch 2 vagy annak egy esetleges utódja, és egy TWS fülhallgató, ez minden valószínűség szerint az Oppo Enco X2. Az első generációs Enco X fülhallgatók 2020-ban kerültek piacra, az utódjuk is in-ear kialakítást, kerek töltős tokot, hosszú üzemidőt és ANC-t kínálhat. A pletykák szerint az Oppo folytatja együttműködését a dán Dynaudio céggel, melyek a fülhallgatók hangzásának beállításában segítenek a kínaiaknak.

Egy render az Enco X2 fülhallgatókról.
Egy render az Enco X2 fülhallgatókról.

A baloldalt, és középen látható telefon lehet a Find X5 Pro, hisz a show sztárja az lesz, de lehet a Reno 7 is. Én a kis szenzor elhelyezkedése miatt inkább azt tartom valószínűleg, hogy a Find X5 Pro van a képen, de a középkategóriás Reno 7-esek érkezése is időszerű lenne a globális piacra, hisz a kínai bemutató már megvolt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés