Hirdetés

Szoftveres extrákkal is készül a Moto G Stylus

A megnevezés már biztosnak tekinthető, az XDA pedig a specifikációt is előkerítette.

A Motorola már az MWC-n előállhat a G8-as széria új modelljeivel, amelyek között egy integrált érintőceruzával szerelt készülék megjelenhet. A Moto G Stylusként emlegetett szerkezetről eddig pont ennyit sikerült kideríteni és Evan Blass ismét nem tévedett, amit az FCC és a Canada Radio Equipment List is alátámasztott, az XDA pedig előkerítette a specifikációt is.

A Moto G Stylus 6,36 hüvelykes, 1080 x 2300 pixel felbontású, kameralyukas megjelenítőt kap egyedi szoftverfunkciókkal a tollat kihasználandó. A stylus eltávolításával megnyíló tetszőleges alkalmazás vagy bármilyen gyorselérés a Samsung gyorsműveleteihez hasonló (vagyis pont ugyanolyan), a Moto Note viszont egyedileg kombinálja a manuális és a tollal történő bevitelt. Nyilván lehet kézzel is rajzolni/jegyzetelni, de ha tollal tesszük mindezt, az ujjunk radírként funkcionálhat, ami kifejezetten elmés megoldásnak tűnik.


[+]

A tollészlelés hely és időalapú értesítést ad majd arról, hogy mikor, de főleg hol volt utoljára a toll a készülékben, így nem csak arról tájékoztat, hogy most nincs ott (köszi, azt látom), hanem arról is, hogy merre keressük. A készülék ezzel együtt nem a csúcskategóriában versenyez majd, a hardveres alapokat egy Snapdragon 665 jelenti, amihez 4 GB rendszermemória és 64 vagy 128 GB belső tárhely jár majd.

Elvileg ilyen lesz a Moto G Stylus, viszont negyedik szenzorról egyelőre nem volt szó.
Elvileg ilyen lesz a Moto G Stylus, viszont negyedik szenzorról egyelőre nem volt szó.

A kamerarendszerről is vannak érdemi információk: a hátlapon (az ujjlenyomat-olvasón kívül) egy 48 megapixeles, f/1,7-es Samsung szenzor (S5KGM1), egy 2 megapixeles makró kamera és egy 16 megapixeles, széles látószögű Action Cam lesz, amit valószínűleg a Motorola One Actionből emelnek át, a kameralyukban pedig egy 25 megapixeles előlapi egység kuporog majd. Az energiát 4000 mAh-s, 10 wattos gyorstöltést értelmező telep biztosítja, lesz NFC, mindez pedig Android 10 alapokon mutatkozik be. Valamikor, valamennyiért. Ezeket egyelőre nem tudjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés