Színes kiegészítők is érkeztek a Redmitől

A K60 széria és a Note 12 Pro Speed Edition mellett három hordható okoseszközt is hozott a Redmi.

A Redmi több terméket is prezentált tegnap, így a három tagot számláló K60 széria és az ötödik Redmi Note 12 Pro modell mellett három hordható okoseszköz is bemutatkozott: a Redmi Watch harmadik és a Redmi Band második generációja, illetve a Buds 4 széria Lite megoldása.


[+]

A Redmi Watch 3 immár 1,75 hüvelykes, 60 Hz-es, AMOLED panelen és kissé újrogondolt, határozottabb vonalvezetésű, négyzetes dizájnnal kínálja a megszokott funkcionalitást, így nem hiányzik a GPS GNSS támogatással, az NFC, a cikluskövetés, a mindig aktív kijelző, 121 sportmód, illetve a folyamatos véroxigénszint és pulzusmérés. Az üzemidő elvileg továbbra is 12 nap, a normál használat pedig magában foglalja az élettani adatok folyamatos monitorozását.


[+]

A szerkezet továbbra is 5 ATM nyomástűréssel rendelkezik, ami lehetővé teszi az úszást is, telefonáláshoz pedig kapott egy zajszűrő mikrofont, igaz, a híváskezeléshez szükséges, hogy a csatlakoztatott telefon is hatótávon belül legyen. Edzéshez viszont nem kell magunkkal cipelni. A fekete és világos (pezsgős-ezüst?) árnyalatú tokozás mellé különböző színű szilikonpántok válszthatók a készülék 499 jüanos (27 ezer forint) árán felül 69 jüanért (3750 forint).


[+]

A Redmi Band 2 nem csak dizájnban, de funkcionalitásban többet nyújt, mint az elődmodell, bár a beépített töltőcsatlakozó ugrott. A megjelenés cserébe szofisztikáltabb, az OLED panel mérete 1,47 hüvelykre nőtt, a pulzusmérést pedig már véroxigénszint-követés is kiegészíti. Integrált GP vagy NFC továbbra sincs a 169 jüanos (9000 forint) eszközben, de úszásra is alkalmas az 5 ATM nyomástűrésnek köszönhetően, a támogatott sportmódok száma pedig 30-ra nőtt. A tokozás minden esetben fekete, de hat élénk színű szíjból választhatunk a visszafogott használat mellett két hetes üzemidőt ígérő eszközhöz.


[+]

A Redmi Buds 4 Lite az alapmodellel és a Pro verzióval ellentétben nem kínál aktív zajszűrést, csak szoftveres zajcsökkentést, cserébe kedvezőbb árszinten, élénk színekben választható. A Buds 4 Lite fülesei egyenként 3,9 grammot nyomnak, a töltőtokkal együtt pedig 20 órás összüzemidőt ígérnek. A 12 milliméteres meghajtókkal szerelt, IP54-es minősítésű Buds 4 Lite Bluetooth 5.3-os szabványon kapcsolódik és mindössze 8 ezer forintnak megfelelő jüanba fog kerülni jövőre, év végéig viszont csak 7500 forintnyi helyi pénzt kell fizetni érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés