Belépő készülékkel zárta az évet a Redmi

A hordható okoseszközök és a K60 széria után a Redmi 12C zárta a tavalyi évet.

A belépő szintű Redmi 12C az óév utolsó napján mutatkozott be csinos kivitelben, de szerény specifikációval. A 2020-as, 12 nanométeres MediaTek Helio G85 1 GHz-es GPU-val és 6 GB rendszermemóriával körítve igazából nem rossz, az 5000 mAh-s akku sem, de a microUSB töltőport és a 10 wattos tempó azért egy kicsit fáj.

Hirdetés

[+]

Ezt leszámítva nincs különösebb baj a Redmi ajánlatával, kapott egy HD+ kijelzőt 6,71 hüvelykes méretben, amibe egy 5 megapixeles szelfikamera cseppen, hátul pedig egy 50 megapixeles főkamera dolgozik egy nem specifikált tulajdonságú segédszenzor társaságában. Ez kizárásos alapon egy mélységszenzor lehet, mert a főegység már így is két megapixellel meghaladja a lapkakészlet specifikáció szerinti képességeit.


[+]

A Redmi 12C csak LTE hálózatokkal működik együtt, kínál egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót és FM-rádiót, a 128 GB-os belső tárhely pedig a duplájára bővíthető microSD kártyával. A borítóképpel ellentétben tényleges információ nem áll rendelkezésre a készülékvédelemre vonatkozóan, csak a csúszásmentes hátlapi textúrát emelte ki a gyártó. A Redmi 12C legkisebb memóriacsomaggal (4/64 GB) 38 ezerforintnak megfelelő jüanba kerül, a 6/128 GB-os top verzióért pedig nagyjából 49 ezer forintot kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés