Nemzetközi karrierre készül a Redmi Watch 3 Lite

Fényképek és minimális információ kerültek fel az internetre az új Redmi óráról.

Maláj és koreai hatóságoknál járt a héten a Redmi Watch 3 Lite, a Xiaomihoz tartozó márka új, óra formájú okoskarkötője. 2021-ben jelent meg a közvetlen előd, a Redmi Watch 2 Lite, 2022 decemberében pedig bemutatta a K60-as és Note 12 Pro Speed okostelefonok mellett a Watch 3-at. Ennek érkezhet hamarosan a Lite változata, mely marad a Watch 2 Lite négyzetes műanyag tokozásánál, de megkapja a Watch 3 kissé ívelt kijelzőjét. A készülék Redmi M2247W1-ként járt a koreai hatóságoknál, ebből tudni, hogy Bluetooth 5.0-s kapcsolatot használ majd, 2,87 V-os akkumulátor lesz benne és a koreaiaknak köszönhetők a fényképek is az óráról.

Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról.Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról.Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról.Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról.Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról. Képek a Redmi Watch 3 Lite-ról. (forrás: Go Android) [+]

Azt, hogy az M2247W1 a Redmi Watch 3 Lite lesz, a maláj hatósági vizitnek köszönhető. A képek alapján marad a mágneses töltő, a levehető szíj és az egy darab oldalsó gomb az óratok jobbján. Valószínűleg adott lesz az AMOLED kijelző és a pulzoximéter a Watch 3 Lite változatában is, jó esetben a GPS is, de az NFC kimaradhat. A Redmi Watch 3 ára 27 ezer forintnak megfelelő kínai jüan, a Literól egyelőre nincs információ, hogy mennyibe kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés