Szeptember 21-én mutatkozhat be a LeEco Le Pro 3

A kínai tartalomszolgáltató-óriás bejelentést jelentett be szeptember 21-re, vélhetően a Le Pro 3 érkezik. A Weibójn közzétett trailer alapján a LeEco idei legerősebb ajánlata mutatkozik be, amely egyben az első kínai készülék, amely a Qualcomm új csúcslapkáját, a Snapdragon 821-et foglalja magába, amivel impresszív 163 ezer pontot hozott össze az AnTuTu tesztjén.


[+]

Továbbra sem világos, hogy a referenciaértéken 2,4 GHz-re skálázott, négy darab Kryo magot tartalmazó, legfrissebb chipsettel szerelt eszköz neve valóban Le Pro 3 lesz, vagy a honosított, nem hivatalos szoftververzió ellenére is remekül szereplő Le 2 folytatása LeEco Le 2s Pro címszó alatt, viszont a 6 GB rendszermemória és a vékony készülékházhoz viszonyítva kolosszális akkumulátor egyre valószínűbb.

Az 5,5 hüvelykes kijelzővel várható, mindössze 7 milliméter vastag fémházban elvileg gyorstöltéssel regenerálható 5000 mAh-s teleppel számolhatunk, 64 GB bővíthető belső tárhellyel és 16 megapixeles főkamerával. Több, mint valószínű, hogy a LeEco ragaszkodni fog a jobb audiominőséget biztosító CDLA szabvánnyal felvértezett Type-C USB csatlakozóhoz, így jack csatlakozó ismét nem kerül a specifikációba. Új EUI is szóba került, ám a konkrétumokra még várni kell bő egy hetet.

Azóta történt

Előzmények

  • LeEco Le 2 - majdnem LeNyűgöző

    Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.

  • Brutális hardvert kaphat a LeEco Le 2s

    A LeEco már tavaly jelezte: nem kötnek hardveres kompromisszumokat az alsóbb kategóriákban. A Le 2s prémium felszereltséget hozhat a középkategóriába.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés