Jelenleg a LeEco a leggyorsabb ütemben növekvő gyártó

Hirdetés

Strategy Analytics piacelemző legfrissebb jelentése szerint a LeEco jelenleg a világ leggyorsabb ütemben fejlődő mobil brandje, éves viszonylatban 541%-os becsült növekedéssel. Ha az elemző cég számításai pontosak, a LeEco összesen 25 millió okostelefont fog leszállítani ebben a naptári évben. Ez a szám pedig világ 11. legnagyobb mobilforgalmazójává teszi. Ez annak tükrében is kiemelkedő eredmény, hogy mobilkészülékekkel lényegében tavaly kezdtek el foglalkozni, mégpedig a LeTV Le 1 formájában, aminek "másfeledik generációs" változata, a LeTV Le 1s hozzánk is eljutott, és meggyőző névjegyet tett le az asztalra. A  Leshi Internet Information & Technology Superphonejai rendre kiemelkedő hardvert és kialakítást kínálnak, rendre kiemelkedően kedvező árért cserébe.


A LeEco Le 2 (jobbra) A LeTV Le 1s (balra) társaságában

A LeEco Le 2 még annak ellenére is tetszetős konstrukció lett, hogy a forgalmazó kissé kevés gondot fordított a szoftver lokalizálására, amihez mellesleg a gyártónak nem sok köze van, viszont adódtak belőle kellemetlenségek. Mivel a készülékek erősen integráltak a LeEco mint Kína legnagyobb tartalomszolgáltatójának ökoszisztémájába, a nemzetközi fogadtatás az elemző cég számára is kérdéses, noha az amerikai piacra való hivatalos belépés nyilván gyárilag eszközölt módosításokkal együtt fog zajlani.


Sok ilyen doboz talált és talál még idén gazdára [+]

A cég sikerének kulcsát egyrészt az agresszív árazás mellett kínált erős hardver, másrészt az értékesítési folyamatok és csatornák folyamatos fejlesztése, harmadrészt a LeEco kiterjedt médiatartalom-szolgáltató rendszere jelenti, ami a világ ezen felén mondjuk annyira nem fegyvertény. Legalábbis most még. Mindenesetre a LeEco hazai sikere vitathatatlan, az nemzetközi piacokra való belépés pedig megfelelő lokalizációval csak tovább erősítheti a céget, komoly fenyegetést jelentve akár a hagyományos gyártókra nézve. Már, ha ebben az ütemben és főleg minőségben folytatják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés