Szeptember 14-én jön az LG Wing

A T-alakba forgatható kétkijelzős mobil érdekes koncepció, végleges változatát állítólag hamarosan be is mutatják a nagyközönségnek.

Hirdetés

Egyre többen vélik tudni, hogy mennyit kell majd fizetnie annak, aki egy igazán egyedi, T-alakban elforgatható, felső-középkategóriás Snapdragon 765G rendszerchippel szerelt LG-t szeretne magának venni a bemutató után: állítólag kerek 300 ezer körüli tartományban fog mozogni.

A 6,8 hüvelykes fő kijelzővel, és 4 hüvelykes, négyzet alakú másodlagos paneljével az LG Wing már több videóban szerepelt, most viszont az LG hivatalos sajtóközleményében is felbukkant, noha a nevét nem említették meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Ismét új verzióban jelenhet meg az LG Velvet 5G

    A koreai gyártó kétféle szettel és adatkapcsolati képességgel mutatta be a Velvetet, de érkezhet egy harmadik verzió is.

  • LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv

    Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.

  • LG G8X - kettőn áll a vásár

    Mióta az LG mobilos részlege már nem megkerülhetetlen szereplő a piacon, a koreai cég egyre inkább teret enged a kísérletezésnek. A G8X és a másodlagos kijelző is jó példa erre.

Hirdetés