Szemkímélő kijelzővel várható a Honor Pad 9

Papírszerű panelt és nagy tárhelyet kínálhat a Honor legújabb táblagépe.

December 21-én Kínában bemutatásra kerül a Honor Pad 9-es táblagép, arrafelé Honor Tablet 9 néven. Európában várhatóan az MWC-n mutatkozik majd be a globális modell, a középkategóriás táblagép a Pad 8-at követi a sorban és nem tör a MagicPad csúcskategóriás babérjaira. Ennek ellenére a kínai Digital Chat Station információi szerint kijelzőben különleges ajánlatot nyújt majd a Pad 9, papírszerű élményt emleget a forrás. Ez valószínűleg egy tükröződésmentes bevonatot jelent a 12,1 hüvelykes IPS LCD panelen, sárgás árnyalatú, lágy megvilágítással, hasonlót a Huawei PaperMatte Edition táblagépében látottakhoz. A Honor az OLED panellel szerelt középkategóriás telefonjaiban, például a Honor 90-ben is kísérletezik szemkímélő extrákkal, ott a magas PWM érték miatti kvázi villódzásmentesség segít abban, hogy a szem ne fáradjon annyira.

Így nézhet ki a Honor Pad 9Így nézhet ki a Honor Pad 9Így nézhet ki a Honor Pad 9 Így nézhet ki a Honor Pad 9 [+]

A Honor Pad 9-ről szóló információk és a közzétett képek alapján a tablet megjelenésében különleges lesz az egy darab hátlapi kamera elhelyezése, de más izgalmat nem nagyon tartogat majd az eszköz esztétikailag. Színek terén fekete, fehér és zöld várható, a fotók alapján lehet majd billentyűzetes tokot vásárolni a Pad 9-hez és támogatni fog valamilyen érintőceruzát is. Ami még különleges lehet a kijelző mellett, az az akár 512 GB-os belső tárhely, mely nem egy elterjedt dolog a középkategóriás táblagépek esetén.

A Honor Pad 9 hátlapjaA Honor Pad 9 hátlapja A Honor Pad 9 hátlapja [+]

Árakat, illetve a hardverre vonatkozó pontosabb adatokat egyelőre nem ismerünk. A Sparrows News azt írja, 8300 mAh-s akkumulátor várható a táblagépben, emellett a lap szerint nyolc hangszóróval éri majd el a Honor Pad 9 a sztereó hangzást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés