Honor Pad 9 - médiaszakos

Szemkímélő kijelzővel és nyolc hangszóróval ígér pazar netflixezést a Honor új táblagépe.

Bevezető, doboz tartalma

Kissé felesleges talán, hogy szinte minden új eszköznél, melyet kínai cég gyártott leírjuk, hogy ezt a konstrukciót XYZ néven már hónapok óta ismerhetjük, hisz Kínában már piacon van. De egyrészt ez egy kicsit elvesz az új modellek varázsából (és a munkánk izgalmából), másrészt tény, így közölnünk kell. A Honor Pad 9 is pontosan ilyen, hiába az MWC-s bemutató, ez az eszköz bizony már 2023 decembere óta ismert a téma iránt komolyan érdeklődők előtt, mert karácsony előtt Honor Tablet 9 néven a cég hazai piacán már megjelent. Ez persze nem vesz el az erényeiből, nem teszi jobbá vagy rosszabbá.

Honor Pad 9 a kezemben
Honor Pad 9 a kezemben [+]

Magyarországon az eszköz tehát Honor Pad 9 néven kerül piacra, ráadásul egyből a nemzetközi bemutató után, ami pozitívum és dícséretet érdemel érte a gyártó. Visszatérve egy mondat erejéig a kínai bemutatókra és cégekre, ugye általában nem az a megszokott, hogy a hazai után következő nemzetközi premier egybeesik a nemzetközi értékesítés startjával is, a Honor pedig az elmúlt években több hónapos etapokban tartott bemutatókat (akár többet is), mielőtt sikerült elindítaniuk az értékesítést. Örömteli a vásárlók szempontjából, hogy ezek az idősávok kezdenek rövidülni. Mondjuk a Pad 9 engedélyeinek megszerzése egyszerűbb menet lehetett, mint egy telefoné, lévén nem kerül forgalomba belőle mobilhálózatos verzió Európában, csak Wi-Fi modell érkezik és az is csak egy színben, feketében. A magyar ajánlott hivatalos ár 144 990 forint, viszont február 26-tól március 17-ig kedvezményes áron 129 990 forintért lehet megvásárolni a Pad 9-et.

A doboz és tartalma
A doboz és tartalma [+]

A kifizetett összegért egy lapos dobozban megkapjuk magát a tabletet, mellé egy USB-A végű Type-C töltőkábelt és ennyi, nincs védőtok, nincs fali adapter és nincs fólia sem a kijelzőn. Az eszköz PD töltéssel 35 wattot képes felvenni vezetéken, vezeték nélküli töltés nem opció a fém házon keresztül, tableteknél ez egyébként sem elvárás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés