Szemkímélő kijelzőt és nyolc hangszórót kínál a Honor Tablet 9

A Honor Tablet 9 a 90 GT mellett mutatkozott be Kínában, errefelé inkább Honor Pad 9 néven számítunk rá.

Hirdetés

Ahogy megszokhattuk, a 90 GT mellett táblagépet is hozott a Honor, a Tablet 9-es errefelé Honor Pad 9 néven várható majd. A 6,96 milliméter vastag, fémburkolatú tablet 12,1 hüvelykes panelt prezentál 1600 x 2560 pixeles felbontással és tükröződésmentes felülettel, ami kiiktatja a visszaverődések 98%-át. A panelt a TÜV és a Winning Bidding Institute is minősítette, utóbbi igazolja a vizuális komfortot, előbbi pedig a tükröződésmentességet, az alacsony kékfény-kibocsátást és a villódzásmentes megjelenítést. Ezen felül vásárolható hozzá papírszerű érzést adó, úgynevezett Soft Light kijelzővédő, ami kényelmesebbé és valószerűbbé teszi az érintőceruzával való bevitelt.


[+]

A táblagépet a Snapdragon 6 Gen 1 működteti opcionálisan 8 vagy 12 GB RAM-mal, amihez 128 vagy 256, illetve 256 vagy 512 GB belső tárhely tartozik. A térhatású audiomegjelenítésért összesen 8 hangszóró felel, a hangot pedig két mikrofon rögzíti, amit zajos felvétel esetén továbbfejlesztett algoritmus tisztít és emel ki.  Mindezt 8300 mAh-s akkumulátor működteti, amit maximum 35 wattos teljesítménnyel tölthetünk.


[+]

Az Android 13-mal és MagicOS 7.2-vel bemutatott táblagép 77 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit 8/128 GB-os memóriacsomaggal, a 12/512 GB-os modellért pedig kicsit több, mint 100 ezer forintnak megfelelő pénzt kell fizetni. A tablethez külön vásárolható billentyűzetes tok, papírszerű élményt nyújtó kijelzővédő, a Honor pedig felhívta a figyelmet, hogy a táblagépből rendelkezésre álló készletek limitáltak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés