Sötét mód a MiFavor 10 frissítés középpontjában

A ZTE telefonok Android 10-en alapuló köntösét demonstrálta a kínai gyártó.

Hirdetés

Az Android 10-zel kezdődően rendszerszinten támogatott a teljes képernyős gesztusvezérlés és a sötét megjelenés. Az ilyesmit persze sok gyártó már régen megcsinált, mostantól viszont sötét módra váltva a gyártói szoftverek mellett lényegében minden Google alkalmazkodás igazodik ugyanehhez, és többek között ezt hozza el a ZTE telefonokra a MiFavor 10 - már amelyiken a keresőóriás szoftverei jelen vannak.


(forrás: Weibo)

Ez nyilván nem saját operációs rendszer, csak egy Android 10-en alapuló köntös, a vegytiszta küllemet persze a ZTE is jelentősen átszabta. A részletes infógrafika kitér a sokrétű témázásra, a lebegő értesítésekre és válaszadásra, az intelligens képernyő rögzítésre, az AI feladatokra és a Z-Booster 2 játékokhoz szánt teljesítmény optimalizálásra. A közzététel pontos menetrendje még nem világos, mindenesetre a közeljövőben több ZTE telefon jelzése várható: telepíthető a MiFavor 10.


(forrás: Weibo) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

  • Egyre több az 5G-s modell

    Svájcban már három készüléket is kínál a szolgáltató az 5G hálózati környezet kihasználásához. Ehhez jön nemsokára a ZTE készüléke is.

  • MWC 2019: 5G-s mobillal állt elő a ZTE is

    Az Axon 10 4G modemet kapott, a 10 Pro 5G pedig nevében hordozza az előremutató technológiát. Felkerült a szenzorcsepp az előlapra és a három látószögű kamera hátra.

Hirdetés