Snapdragon 820 SoC-t és 4 GB RAM-ot kaphat a G Pro 3

Az LG G Pro 3 neve egyre többször kerül a pletykák középpontjába, mivel a dél-koreai gyártó már rögtön a G4 után tudatta, hogy idén még lehet egy újabb zászlóshajója. Az elődmodellhez képest jelentős fejlődésen áteső phablet abszolút csúcskategóriás felszereltséggel láthat napvilágot, hiszen a 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt minden bizonnyal egy Snapdragon 820 chipset hajtja majd. A masina lehet az első olyan készülék a vállalat kínálatában, amiben már 4 GB RAM segíti az alkalmazások egyidejű futtatását. A 32 GB belső tárhely biztosra vehető, mint ahogy a microSD foglalatot sem fogja kihagyni az LG.

LG G Pro 2
[+] LG G Pro 2

Ugyan még csak most léptek felfelé a dél-koreaiak a 16 megapixeles kamerával, a G Pro 3 még megfejelheti a teljesítményt a 20,7 megapixeles fényképezőgéppel, ami vagy a 10:7-es képarányú Toshiba szenzor, ami egyébként a HTC One M9-ben is szolgálatot teljesít, vagy egy felső kategóriás Sony szenzor lehet. A szóbeszédek lehetségesnek tartják, hogy végre az LG is rak ujjlenyomat-olvasót a masinába, de olyan feltevéseket is hallani, hogy inkább íriszfelismerővel szerelik fel a phabletet. A várhatóan 790 dolláros, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 225 ezer forintos áron debütáló G Pro 3 még év vége előtt a boltok polcaira kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bivalyerős lesz a Nexus 5 (2015)?

    Az AnTuTu tesztprogram árulkodik a következő Google referenciakészülék teljesítményéről, a több mint 85 ezer pont egészen lélegzetállító lenne.

  • 2016-ban jön a Vivo Xplay 5S?

    Egyre többször kerül a pletykák kereszttüzébe az a készülék, ami nagy csak a 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelző, hanem a Snapdragon 820 SoC miatt is érdekes.

Előzmények

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • LG Magna - ezért nem kapna diplomát

    A dél-koreai gyártó újdonsága enyhén ívelt formatervet, HD felbontású, 5 hüvelykes megjelenítőt kapott, ám a hardver és az ár tekintetében nagyon mellélőttek.

  • Snapdragon 820 SoC-t kaphat az „LG G4 Pro"

    Kezd egyre több információ kiderülni az LG idei csúcsphabletjéről, ha hihetünk a pletykáknak, akkor Snapdragon 820-szal felszerelt eszközzel lehet majd dolgunk.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés