2016-ban jön a Vivo Xplay 5S?

Múlt év novemberben bukkant fel az első kép a Vivo szuperkészülékéről, az Xplay 5S-ről, amiről elég sok ideig hallgattak a pletykagyárosok, majd idén áprilisban újra előkerült a telefon, újfent egy róla készült fotó okán. Azóta megint csend honolt a telefonnal kapcsolatban, ám a legújabb hírek szerint már nem kell túl sokáig várni a hivatalos bemutatóra. A vállalatnál ráadásul nem véletlenül nem rántották még le a leplet a monstrumról  hiszen egy 6 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzővel szerelt eszközről beszélünk –, mivel a phabletben már a legújabb fejlesztésű, Snapdragon 820 lapka fog dolgozni, méghozzá 4 GB RAM segítségével.

Vajon 2016-ban már tényleg piacra kerül?
Vajon 2016-ban már tényleg piacra kerül? [+]

Más téren is abszolút a felső kategóriát célozza majd meg a mobil, a belső tárhely mérete 64 GB lehet, a fényképezés szerelmesei pedig a 21 megapixeles hátlapi, és a 12 megapixeles előlapi kamerával örökíthetik meg a felejthetetlen pillanatokat. Mivel a masina bejelentése valamikor 2016 elején történhet meg, az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer feltelepítése elég valószínűnek tűnik, illetve a nagy méretet kihasználva elvileg egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort találunk majd a burkolat alatt. Hogy aztán végül mi és mikor valósul meg az egészből, arra még néhány hónapot biztosan várni kell, de jó hallani, hogy már az Európában kevésbé ismert gyártók is ennyire erős felhozatallal akarnak támadni.

Azóta történt

  • Vivo X6 előzetes érkezett

    Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

Előzmények

Hirdetés