Saját lapkával érkezik az új FreeBuds

A Huawei vezetékmentes fülhallgatója is saját fejlesztésű lapkával várható, a Twitter bejegyzés alapján az IFA-n.

Hirdetés

A Huawei Mate 30-as széria ugyan még nem teszi tiszteletét a héten megnyitó, berlini IFA kiállításon, de újdonságokra így is számíthatunk. A Huawei Twitter bejegyzése alapján már a Mate 30 előtt bemutatják a FreeBuds új generációját, amit ezúttal már saját lapkakészlettel szerelnek. A meg nem nevezett HiSilicon Kirin szett mellett a poszt merőben új audioélményre utalgat.

A dizájn is változni látszik, a töltőtok legalábbis mindenképpen. Az eddigi doboz-szerű hordozó helyett egy gömbölyűbb tokból kerülhetnek elő a vezetékmentes fülesek, amikhez stabilabb kapcsolatot, jobb audioélményt és minimális látenciát ígér a gyártó. Elég valószínű, hogy a töltőtok vezetékmentes tölthetősége megmarad, az új dizájn viszont jelentősen megnövelheti a felületet, ha nem a tok aljába, hanem a hátuljára kerülnek a tekercsek. Szeptember hatodikán igyekszünk minderről személyesen is meggyőződni.

Hirdetés

Azóta történt

  • Huawei Freebuds 3 teszt

    Nem csak minőségben, árban is megközelítették a kínaiak az AirPods szintjét, cserébe aktív zajszűrés jutott az apró fülhallgatópárba.

Előzmények

Hirdetés