1 kiló 64 deka. Maradhat?

A 12,9 hüvelykes Apple iPad Pro (2020) pont ennyit nyom egy kiló (!) 18 karátos arannyal dekorálva.

A Caviar jellemzően nem a mértéktartásról híres, sem az esztétikum, sem az árcédula tekintetében. De most sikerült felülmúlniuk saját magukat, ami megdöbbentő teljesítmény. Teljesen mindegy, hogy egy 1643 grammos tablet (a 11 hüvelykes esetében 1473 gramm) teljesen diszfunkcionális, az meg végképp, hogy a komplett almafára cserélt Apple logó 81 darab, 3 milliméter átmérőjű gyémánttal díszítve mennyire ízléses, a lényeg, hogy a világon egyetlen egy darab készül belőle Steve Jobs és Tim Cook bölcsességekkel megspékelve.

Az ötvös remekmű közel 55 millió 600 ezer forintnak megfelelő dollárba (184310) kerül és nagyobb összegben, persze nem ekkorában, de fogadnék rá, hogy valaki ki is fogja fizetni. Kedves egészségére. A hátlap egyébként valódi almafa, mármint abból készült, és szerényebb verzióban, gyémántok nélkül is opció az iPad és iPhone Gold Apple kollekcióban 6-8 ezer dolláros árfekvésben. Ezekből modellenként 99 darab készülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Saját készüléket tervez a Caviar

    A cég jellemzően már létező modelleket fabrikál méregdrága luxuscikkekké, most viszont saját konstrukción dolgoznak.

  • Apple iPad Pro 12.9 (2020) - laptop helyett?

    Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre: Magic Trackpaddel és egyéb asztali kiegészítőkkel próbáltuk ki a legnagyobb új iPadet!

Hirdetés