Rövidesen érkezik az Amazon Phone

Az alaposan átalakított Android operációs rendszert futtató Kindle táblagép sorozat bejelentését követően szinte azonnal szárnyra kaptak az Amazon saját fejlesztésű okostelefonjai körüli pletykák is, ám azok ezidáig nem kerültek bejelentésre. Az idei évben azonban számos kémfotó és sajtókép szivárgott ki egy hat kamerával felvértezett megoldásról, mely a pletykák szerint érintés nélküli vezérlésre, valamint a szemmozgás követésével 3D hatású képek megjelenítésére is alkalmas lesz.

A június 18-ára időzített sajtóesemény beharangozó videója ugyan érthető okok miatt magát a telefont nem mutogatja, ám az elhangzott mondatok, valamint az észrevehető gesztusok és fejmozgások alapján úgy tűnik, hogy a régóta pletykált készülék már sokat nem várathat magára.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Fire Phone

    Számos exkluzív szolgáltatással érkezik az Amazon szemkövetési technológiákat is felvonultató, egykezes használathoz optimizált okostelefonja.

  • Fejlesztőket csábít az Amazon

    Alkalmazásonként akár ötezer dollárnak megfelelő támogatást is hajlandó nyújtani a Fire Phone alkalmazások fejlesztőinek az Amazon.

  • Bezuhant a Fire Phone ára

    A száz dollár értékű ajándékcsomag ellenére az eredeti ár kevesebb mint harmadáért adja kártyafüggetlenül saját okostelefonját az Amazon.

Előzmények

Hirdetés