Részletes renderképeken a Xiaomi 14 Ultra

Fekete és fehér színben, a 13 Ultrához képest kevés látható változással érkezhet az új csúcsmodell.

Február 25-én, az MWC-n mutatkozhat be a Xiaomi 14 Ultra, a telefonról pedig egyre csak gyűlnek az információk. A kínai és a globális premier most egyszerre lesz, ugyanakkor Kínában várhatóan lesznek különkiadások is, mint a titánkeretes 14 Ultra. A telefonok hátlapjának anyaga is eltérhet a különböző változatokon, állítólag a 16/256 GB-os és 16/512 GB-os kiszerelések üveg hátlapot kapnak, míg a 16/1024 GB-os modell vegán bőr hátlappal érkezhet. Egy holland forrásból származó információ szerint az európai előrendelési időszak február 25-e és március 31-e közé esik majd, az új telefon árairól viszont egyelőre nincs információ.

Így nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 UltraÍgy nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 UltraÍgy nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 UltraÍgy nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 UltraÍgy nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 UltraÍgy nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 Ultra Így nézhet ki az Európába szánt Xiaomi 14 Ultra (forrás: My Smart Price) [+]

Vannak ugyanakkor részletes, nagyobb felbontású renderképek, melyeket a My Smart Price szerzett és osztott meg. A képeken a fekete és a fehér telefonok láthatók műbőr hátlappal. A dizájn nagyon hasonlít a Xiaomi 13 Ultrára, viszont a Leica jelzéssel ellátott hatalmas kameragyűrű egyben emelkedik majd ki a hátlapból, nem lesz meg az a kis ív, mint a tavalyi modellen.

(forrás: My Smart Price) [+]

A hátlapi kamerák, a LED villanó és segédszenzorok elhelyezése nagyjából ugyanaz lesz, mint a tavalyi modellen. A fém keret jobb oldalán maradnak a gombok, alul pedig a hangszóró és az USB-C csatlakozó. A másodlagos hangszóró kivezetése a keret tetején lesz, ahol a renderképeken nem látni infravörös portot, ami nélkül valószínűtlen Xiaomi telefon megjelenése. A készülékház méreteiről egyelőre nincs információ, viszont az IP68-as védelem borítékolható.

(forrás: My Smart Price) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés