HTC 10 evo néven érkezik a HTC Bolt

Hirdetés

Sprint szolgáltató kínálatában kezdő, stílszerűen Usain Bolttal promózott csúcskészülék nem csak az amerikai előfizetők kiváltsága lesz ezentúl, Európában is opció lehet a HTC újdonsága. A hivatalos bejelentés egyelőre csak az elérhetőséget garantálja, azt hogy a kizárólag online értékesítés mikor kezdődik, nem részletezték, de a piac természete alapján fogadnánk rá, hogy még karácsony előtt. A specifikáció teljesen megegyezik az Egyesült Álllamokban HTC Boltként kapható készülék paramétereivel, csak errefelé máshogy hívják.

HTC 10 evo
HTC 10 evo [+]

A HTC 10 evo tehát szintén 5,5 hüveykes, ívesre csiszolt, QHD felbontású Super LCD3-as kijelzőt kap az IP57-s védelemmel ellátott, teljes fém házba, aminek előlapját Gorilla Glass 5-ös üveg védi. A melegedésre való hajlandóságáról ismert Snapdragon 810-et 3 GB RAM és 32 GB tárhely kíséri, míg az energiellátást egy Type-C USB csatlakozón keresztül tölthető 3200 mAh-s telep biztosítja. BoomSound sztereó hangszóró és jack csatlakozó már nem fért a repertoárba, így zenét hagyományos multimédiás hangszórón, vagy Type-C porton keresztül tudunk megszólaltatni BoomSound adaptív technológia mellett, cserébe mikrofonból három is jutott a hatékony zajszűrésért. Kamerázni elsősorban a 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral, PD autofókusszal és dupla ledes villanóval szerelt hátlapi modullal tudunk majd, míg szelfizni egy 8 megapixeles modul áll rendelkezésre, ami szintén tudja a HDR-t. Az ára valószínűleg 450-500 euró körül lesz, ami legrosszabb esetben 155 ezer forintot jelent. Viszont mi választhatunk arany színűt is, mert a fegyverszürke és az ezüst mellett itt aranyban is elérhető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Jó Boltot csinált a HTC?

    QHD kijelző, Snapdragon 810, IP57-es védelem, leradírozott jack port - ellentmondásos csúcskészüléket mutatott be a HTC Amerikában.

  • Renderkép jelent meg a HTC Boltról

    A jelenlegi csúcsmodell formai adottságai egy középkategóriás termékben, ha nem Sprint-exkluzív lesz, akkor egy jó árcímkével még esélye is lehet.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés