Kiszivárogtak a OnePlus Watch legfontosabb funkciói

Specifikációnak túlzás lenne nevezni, de rengeteg érdemi infót kapott kizárólagosan a Pricebaba Ishan Agarwaltól.

Az új OnePlus széria március 23-án mutatkozik be és nem titok, hogy a készülékek mellett a gyártó első okosórája is bemutatásra kerül. A tervrajzok és előzetesek alapján biztos, hogy kerek számlapra számíthatunk, Ishan Agarwal szerint 46 milliméteres méretben, ami elég tekintélyesnek tűnik, arról viszont nem beszélt, hogy kisebb kivitel is tervben van-e. Mindenesetre a OnePlus Watch fekete és ezüst színben érkezik.


[+]

A szokásos egészégfunkciók természetesen nem hiányoznak majd. Lesz alváskövetés, automatikus edzésfelismerés, pulzusmérés és stresszint-figyelés. A OnePlus Watch véroxigén szintet is mér majd, az IP68-as minősítés pedig lehetővé teszi az úszáskor való használatot is.

Az óra képes lesz kezelni a hívásokat (fogadni és elutasítani is), megjeleníti az értesítéseket és kap zenevezérlő funkciót is. Az egyelőre nem világos, hogy a 4 GB belső tárhelyen tarthatunk-e zenét offline lejátszáshoz, mindenesetre nem a tárhelyen fog múlni. Extra funkció, hogy az óra távirányítóként is működik, de egyelőre úgy tűnik, csak a OnePlus TV-kel.

Az akkumulátor méretét számszerűleg nem tudjuk, de Agarwal egy hétnyi naftát ígér 20 percnyi Warp Charge töltéssel. Az oprendszerről most sem volt szó, de korábbi értesülések szerint számíthatunk LTE képes verzióra is. Addig is vethetünk egy pillantást a várható számlapokra, amit az XDA bányászott elő a OnePlus Band aktivitáskövető alkalmazásából.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés