QHD kijelzővel hódítana az Elephone újdonsága

Hirdetés

Az Elephone ugyan nem tartozik Kína top mobilvállalatai közé, mégis dobtak már piacra érdekes termékeket, kezdve az 5340 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt P5000-től egészen a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező P8000-ig. Legújabb modelljük szintén sok téren lehet jó választás, mivel hiába rendelkezik felső kategóriás felszereltséggel, az árazása nagyon kedvezőnek mondható.


[+] A kijelző mérete itt csalóka, a következő kép is erről árulkodik

A Vowney névre hallgató mobil talán legnagyobb erőssége az 5,5 hüvelykes, QHD (1440 x 2580 pixel) felbontású kijelző, amit egy 64 bites MediaTek MT6595 chipset hajt meg. A lapka és az Android 5.1 Lollipop rendszer munkáját 4 GB RAM segíti, lassan tényleg ez a rendszermemória mennyiség lesz az alapelvárás a felsőbb szegmensben. Más téren sem vall egyébként szégyent a phablet, hiszen a 32 GB-os adattároló microSD kártyával tovább bővíthető, adott az LTE-támogatás, ráadásul a Vowney két SIM-et is képes kezelni, minden bizonnyal duál standby formában.


[+] Látszik, hogy van azért káva a kijelző és a keret között

A hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, valamint a 21 megapixeles fényképező, melynek pontos típusa nem ismert, csak azt lehet tudni, hogy valamilyen Sony szenzorról beszélünk. A 153 x 76,8 x 9,5 milliméteres és 156 grammos kütyü 4K-ban tud videókat rögzíteni, 8 megapixeles az előlapi kamerája, és rendelkezik NFC-vel, Bluetooth-szal, GPS-szel és WiFi-vel. A készülék az Elephone weboldalán már előrendelhető, méghozzá 290 dollárért, vagyis átszámolva körülbelül 82 ezer forintért, a kiszállítás november 20-tól kezdődik. Ugyanakkor olvasónk jelezte, hogy a fenti webshop hazánkba nemigen szállít, ezért aki esetleg szemezgetne a termékkel inkább keresse a készüléket a nagyobb, kínai webshopok ajánlatai között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés