Profiknak kell majd csak az Apple Watch Pro?

Több elemző is jókora mérettel és rendkívül magas kezdőárral számol. Az ütést viszont bírni fogja.

A Samsung és az Apple is Pro utótagú, méregdrága okosórával készül, ám amíg a Galaxy Watch csúcsmodell a teljesítményre és a kitartásra fókuszálhat, az almás a roppant szívós kivitelre a népszerű Garmin csuklóékek nyomdokain. Na már most mi ezeket rendszeresen teszteljük, és már az Epix sem volt épp apró vagy könnyű 76 grammos kivitelével, egy 89 grammos Fenix 7X pedig kifejezetten leszűkíti a vásárlóréteget puszta Góliát méretével.

Az új Apple Watch lehetséges dizájnkoncepciója
Az új Apple Watch széria dizájnkoncepciója - a Pro változat ennél is jóval vaskosabb lehet (forrás: Jon Prosser / Screen Rant)

Ám ugyanennyire szívós is, és pont ez lehet az Apple Watch Pro ütőkártyája, amely a piac legfejlettebb ökoszisztémáját egyébként is mellé teszi. Mark Gurman úgy hallotta, a 900 dollár, vagyis hazai terhek előtt 350 ezer forinton nyitó topmodell a 45 mm-es Watch 7-nél 7%-kal nagyobb képernyőt és jóval robusztusabb házat kaphat titánból, a mostaniaknál is jobb ütésállósággal (és remélhetőleg Mil-STD-810H tesztek teljesítésével). Gurman friss dizájnt, ám továbbra is szögletes kivitelt vár kerek óraforma helyett, és a Pro modell oldala a többivel szemben nem lesz kifejezetten lapos. Több szó esett már a hőmérő szenzorról és komplett lesz a legdrágább Apple óra mindenféle aktivitáskövető és egészségfelügyelő tudáslistája is, ehhez mért aranyárral.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés