Praktikus kiegészítők karácsonyra időseknek (x)

Ha nincs még ötleted, hogy mit vegyél a szüleidnek, nagyszüleidnek karácsonyra, egy percet se aggódj: a Baseus kínálatában számukra is elérhetők hasznos kiegészítők!

Folytatódik a Baseus Westend kínálatát bemutató PR-sorozatunk, amelynek korábbi részeiben már bemutattuk a legcsajosabb kiegészítőket, sorra vettük a férfiak számára ideális karácsonyi ajándékként funkcionáló kütyüket, és nem feledkeztünk el a zeneőrültekről sem. Ezúttal pedig az idősebbek számára praktikus termékek közül szemezgetünk.


[+]

A cég kínálatában jelenleg több száz kiváló minőségű kábel található, amelyek között csatlakozófejük, színük és hosszuk szerint lehet a legegyszerűbben különbséget tenni, de elérhetők olyan megoldások is, amelyek egyszerre kínálnak töltési megoldást minden napjainkban elérhető kütyü számára. Az idősebbek számára azonban nem ezek, hanem a mágneses fejjel ellátott megoldások jelentetnek komoly könnyebbséget. A használatukkal a napi töltés válik igazán egyszerűvé, hiszen az okostelefon vagy táblagép csatlakozójába elég egyszer bedugni a töltőfejet, magát a kábelt pedig egy mozdulattal lehet csatlakoztatni a mágnesnek köszönhetően. A kábelek 5000 és 5500 forintos áron érhetők el a hosszuk és a fejük típusának függvényében.


[+]

A Baseus Westend eladói felhívták a figyelmünket a különféle easy-going szériába tartozó táskák sikerére, ezen termékek ugyanis rendkívül népszerűek az idősebb vásárlók körében. Jó minőségű és nagyméretű táskákról van szó, amelyekben az okostelefon mellett elfér pár kábel, az olvasószemüveg és akár egy külső akkumulátor is. A kisebb méretű, szürke és piros színben is elérhető kiegészítő ára 6500 forint, a nagyobb méretű, kizárólag fekete színben elérhető táska pedig 11 000 forintba kerül.


[+]

Nem kimondottan téli eszköz, de szintén nagyon népszerű a Baseus 7000 forintos asztali és kézi ventillátora, amely a nagy melegben kimondottan jó hatással lehet az idősebbek közérzetére. A cégről egyébként sokan nem tudják, de rengeteg otthoni kiegészítőt is árul, a kínálatban többek között otthoni ventillátoros fűtőtest és szúnyogirtó lámpa is elérhető. Akik szeretik az efféle jó minőségű, dizájnos kiegészítőket, azoknak érdemes lehet végignézni a teljes otthoni kínálatot, főleg, mert az internetes és a személyes vásárlás során is elérhető a 10%-os kedvezmény a "mobilarena" kód beírásával vagy bemondásával.

Azóta történt

  • Egy jó tok nem csak esztétikus, hanem véd is (x)

    Ma már nem kérdés, hogy aki vigyázni szeretne a telefonjára, az valamiféle védelmet keres hozzá. Az egyszerűtől az egészen extrémig mindenféle tok elérhető a Baseus Westend kínálatában.

  • Baseus Encok W01 bemutató

    A TWS-kategória egyik legolcsóbb belépője pontosan azt nyújtja, amit az áráért elvárhatunk - nem a legszebb, nem a legjobb, viszont a kötelezőt megbízhatóan hozza.

Előzmények

Hirdetés