A legcsajosabb tartozékok karácsonyra (x)

A hölgyek sok mindennek örülnek a karácsonyfa alatt, de a Baseus kínálatában található pár olyan különleges kiegészítő is, amivel szinte garantált a siker.

Hirdetés

Folytatódik a karácsonyi vásárlási tippeket felvontató PR-cikksorozatunk, amelynek előző részében a Baseus Westend kínálatában megtalálható, férfiszíveket megdobogtató, különleges mobilkiegészítőket mutattunk be. Ennek kapcsán pedig felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon léteznek-e olyan speciális tartozékok, amelyek kimondottan hölgyek számára készülnek. Nyilván számítottunk rá, hogy fogunk találni egy-két különlegességet, de a kézmelegítő funkcióval felvértezett Baseus Power Bank Mini Q külső akkumulátor még minket is meglepett.


[+]

Amióta az autóipar kifejlesztette a fűthető kormányokat, sokan tudnak arról, hogy a hölgyek végtagjai hidegebbek a férfiakénál. Valószínűleg ez ihlette a közmondást is, amely szerint akinek hideg a keze, annak meleg a szíve, a tudományos magyarázat a jelenség mögött viszont az, hogy a szervezet hőfenntartásáért a zsír, hanem az izomzat felelős, a hölgyek izomtömege pedig alacsonyabb a férfiakénál. Épp ezért a szebbik nem képviselőinek telente gyakrabban kell zsebre dugniuk a kezüket, a Baseus pedig ezen egyszerű tényt felismerve fejlesztette ki a kézmelegítő funkciós külső akkumulátorát, amely alapvető funkcióját tekintve is megállja a helyét. Kapacitása 10 000 mAh, tölteni microUSB-n és Type-C-n keresztül is lehet, az USB-kimenet pedig 2,1 Amperrel tudja etetni a rákötött készüléket.


[+]

Hogy mennyire melegszik fel, az erősen függ a külső hőmérséklettől is, ideális esetben körülbelül 40 Celsius foknál áll meg a gyártó szerint, amely hőmérsékletet körülbelül 5 perc alatt éri el. Mi szobahőmérsékleten 36,3 Celsius fokot mértünk, 6 fokos külső hőmérséklet mellett az érték pedig 34,9 volt, szóval legfeljebb langyosnak lehet nevezni, forrónak semmiképp. A melegítés a külső akkumulátor bekapcsolásával indul, külön gomb rá nincs, ami kicsit furcsa, hiszen egy sima töltés közben teljesen felesleges, hogy melegítsen is. Egy teljes töltéssel körülbelül 12 órán át tudja ontani magából a hőt, amely nagyjából a telep lapjainak közepén keletkezik, tehát az oldalait hiába fogdossa az ember. Az viszont mindenképp dicséretes, hogy a textúrás borításnak köszönhetően egyáltalán nem csúszós a kütyü, szóval a nagy hidegben biztonságosan lehet forgatni a kézben. A kék és rózsaszín színekben is elérhető, praktikus cukiság ára 9000 forint.


[+]

Bár a telekommunikációhoz nem tartozik szorosan, de a cég munkatársai felhívták a figyelmünket a vásárlóik körében igencsak népszerű zeolites autós illatosítókra. Az még férfiszemmel is látható, hogy a formás üvegedény nagyságrendekkel kulturáltabban néz ki, mint a klasszikus, benzinkutas-műanyagdobozos autós illatosítók, ráadásul az aromája sem olyan tolakodó. Nem folyadékot vagy zselét, hanem illatanyaggal átitatott zeolitet kell bele tölteni, egy kis üvegcsényi elvileg 45 napra elég, de a dobozban kétszer 135 napnyi adagtalálható, két külön illat formájában. A Magyarországon is bányászott ásványokat amúgy a természetgyógyász lapokat rendszeresen olvasók is ismerhetik feltételezett immunerősítő és rákmegelőző hatásáról; a Baseus ilyesmiről nyilván nem beszél, hiszen a zeolitok egyetlen orvosilag bizonyítható gyógyhatása a sebhintőporként történő alkalmazás. 6000 forintért ez is egy értelmezhető ajándék lehet.


[+]

Ha már az autós kiegészítőknél tartunk, a telekommunikációhoz egyáltalán nem kapcsolódik, de annál hasznosabb lehet a 17 500 forintos Baseus Capsule Cordless Vacuum Cleaner, amely egy autókban használható, vezeték nélküli porszívó. A dizájnt ebben az esetben tényleg meg kell fizetni, de a termék elég mutatós is. A portartálya a szűrőhöz hasonlóan könnyedén tisztítható, tölteni microUSB-n keresztül lehet.

A szép dizájnra fogékony hölgyek azonban valószínűleg még ennél is jobban lelkesednek majd a Baseus Ultra-thin Card fantázianevű, 15 wattos vezeték nélküli töltőért, amely tényleg elképesztően jól néz ki. Ráadásul van hozzá egy öntapadós hátoldalú, flexibilis anyagból készült kis szütyő, amit egyrészt fel is lehet ragasztani valahova, hogy fix helye legyen a kiegészítőnek, de ha nem így használjuk, akár tokként is funkcionálhat (bár valószínűleg kevesen akarnak táskában hurcolni egy vezeték nélküli töltőt). A szépség egyedüli ára, hogy külön töltőfejet kell hozzá, az nem része a csomagnak, cserébe viszont adott a prémium anyaghasználat és a nagyon kicsi (85,5 x 54 x 3 milliméter), hordozható és vízálló.


[+]

A hölgyek persze valószínűleg egy szép ékszernek vagy ruhaneműnek is örülnek karácsonyra, de ettől függetlenül nem szabad megfeledkezni arról, hogy rengeteget használják az okostelefonjaikat. Ebből adódóan egy vezeték nélküli töltő vagy egy külső akkumulátor egyaránt olyasmi, amivel könnyedén mosolyt csalhatunk az arcukra, de a kínálat persze nem áll meg itt, a Baseus Westend üzletében és webshopjában több száz különféle tartozék, többek között tokok és védőfóliák is találhatók.

A "mobilarena" kód bemondásával olvasóink 10% kedvezményt kapnak személyes vásárlások esetén, az internetes rendelésnél pedig ugyanezt a kuponkódot kell beírni a kedvezmény igénybevételéhez.

Azóta történt

  • Vegyél zenét karácsonyra! (x)

    Legyen szó adapterről, fülhallgatóról, fejhallgatóról vagy hangszóróról, a Baseusnál biztosan találunk egy kellemes ár/érték arányú megoldást.

  • Praktikus kiegészítők karácsonyra időseknek (x)

    Ha nincs még ötleted, hogy mit vegyél a szüleidnek, nagyszüleidnek karácsonyra, egy percet se aggódj: a Baseus kínálatában számukra is elérhetők hasznos kiegészítők!

  • Egy jó tok nem csak esztétikus, hanem véd is (x)

    Ma már nem kérdés, hogy aki vigyázni szeretne a telefonjára, az valamiféle védelmet keres hozzá. Az egyszerűtől az egészen extrémig mindenféle tok elérhető a Baseus Westend kínálatában.

Hirdetés