Újabb képeken a Google Pixel Watch

Kicsomagolták a bejelentés előtt álló okosórát, részletes képeken a piacra kerülő termék és doboza.

Semmi nem marad rejtetlenül csütörtökig! A Google Pixel Watch egyik demó darabjának kicsomagolásáról a Imgurre feltöltöttek ugyanis egy teljes galériát, amin látható az aktív szíj, az óratest, a mágneses töltő, és természetesen a doboz is. A mágneses töltő USB-C véget kap majd, a szíjakból pedig két méret lesz a csomagban: 130 és 175 mm közötti csuklókra való S-es méret, valamint a 165 és 210 mm közti csuklókra való L-es.

Hirdetés

Rozsdamentes acél Pixel Watch szilikon szíjjal.Rozsdamentes acél Pixel Watch szilikon szíjjal.Rozsdamentes acél Pixel Watch szilikon szíjjal. Rozsdamentes acél Pixel Watch szilikon szíjjal. (forrás: Imgur) [+]

A képeken látható óra a rozsdamentes acél tokozású változat, ezt Vietnamban gyártják és Wear OS 3.5 dolgozik rajta. A doboz arra enged következtetni, hogy az eszköz támogatni fogja az Asszisztens felébresztését hangparanccsal és megerősíti az LTE antenna, az NFC, illetve a GPS meglétét. A minimum rendszerkövetelmény, ahogy már a pletykák utaltak rá Android 8.0 lesz.

Pixel WatchPixel WatchPixel Watch Pixel Watch (forrás: Imgur) [+]

Az óra a konkurenciához képest viszonylag vastag kerettel rendelkezik a kijelző körül, egyelőre nem tudni, hogy ez csak a panel védelme miatt van így, vagy a Samsung óráihoz hasonlóan virtuális lünettával szereli fel a Google az okosóráját a korona és a gomb mellett.

Előzmények

Hirdetés