Pici szenzorszigettel várható az új Huawei P Smart

A Huawei P Smart korrekt holmi lett, kellemes megjelenésű, jó teljesítménnyel és kötelező dupla kamerával. A folytatás is a középkategóriában szeretne majd alternatíva lenni, egyelőre POT-LX3 néven. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján legalább négyféle variánsra számíthatunk: a SIM-kártyák száma és a belső tárhely mérete különbözik, viszont minden esetben marad a 3 GB operatív memória, ami nem volt elégtelen a P Smart esetében sem, de jól esett volna a szintlépés.


(forrás: Slashleaks) [+]

Ehhez 32 vagy 64 GB belső tárhely jár majd, a nagyobb kapacitás azért mégis előrelépés. Méretben is lesz változás, ahogy a formaterv is igazodik a trendekhez. A 155,2 x 73,4 milliméteres házba már, a Huawei megnevezésével élve, harmatcsepp formátumú kameraszigettel rendelkező, feltehetően kicsit nagyobb képátlójú panel kerül. A hátlapi kamerarendszer elrendezése is változik, a vízszintes panel helyett vertikálisan kerül beépítésre, míg az ujjlenyomat-olvasó marad a helyén.

Azóta történt

  • Huawei P Smart 2019 - plasztik-AI műtét

    A színátmenetes P Smart pont olyan mutatós, mint üvegszendvicsbe fogott nagy testvérei, a cseppszerű noccs mellé pedig AI-funkciók járnak. A kellemes árazás persze áldozatokat is szedett.

Előzmények

Hirdetés